Cevap: Diriliş "Ertuğrul"
Bu ne bölümdü ya , Deli Demir'in ölümüne nasıl üzüldüm obaya getirildiğinde oba ahalisinin ağlamasına ben çok kötü oldum bu bölümde.
“Tek düşmanın Bizans oldukça dostunda çok olacak. Hainleri de merak etme… Onlar esas azabı cehennemde yaşayacak…” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Ol diyince olduran gönüllerimizi imanla dolduran Allah'a pusata kitaba yemin olsun ki güneşi bayrak göğü çadır eyleyip yitesiye mücadele edeceğim.” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Er ya da geç bu mührü otağdan çalan ortaya çıkacak. Tıpkı Selcan'ı bulup getirdikleri gibi. İşte o zaman, o haini obanın ortasında sallandıracağım…” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Kızımın kanını yerde komayın beyim. Ertuğrul beyimle Noyan’ı yaşatmayın…” #FetihAteşi
Seni çok sevmiştik Deli Demir.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Kan akar sulh yolunu bulur ağabey… Hasta ruhlu o soysuzun elinden gelecek sulhun; ne obamıza ne de devletimize hayrı olur!” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Bilesin ki, bu toprakları yurt kılmak için son nefesime kadar durmayacağım Senin naaşın önünde and olsun ki, Bizans topraklarında özlemini çektiğin yurdu kuracağım…” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Gayrı mühür emin ellerde durmalı Ertuğrul... Bu mührü Aksakallılara vermeni isterim. Artık benim için vazife bitti… Bundan gayrı obam nereye, ben oraya...” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Bu işin içinde bir iş var. Ertuğrul beyim talim dediyse belli ki terbiye etmek ister adamı…” #FetihAteşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Ertuğrul beyim!!! Deli Demir gitti beyim! Bana söz vermişti… Bana ilk pusatımı yapacaktı… Beni alp yapacaktı…” #Turalı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |