Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2016, 19:00   #18
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: KADINLARA ÖZEL:Herkesin içinde kahkaha atar mısınız?

iffet benimde dikkatimi çekti lakin iffetten ziyade olaya şu açıdan bakılacak olunursa ' Sadece kahkaha vs değil kendini bilen insanların toplum içinde nasıl davranması gerektiğini kişi iyi bilir. Evet bizim toplumumuz geleneksel bir toplum örf adetlerine düşkün bir ortamda kahkaha atmak sokakta sakız çiğnemek aşırı açık giyinmek ne bileyim bi çayı bir kahveyi içerken bile ağzını şapur şupur içmek yemek yerken ağzını kapatmadan damağına yapıştıra yapıştıra cak cak yiyenler bunlar hoş karşılanmamaktadır bana görede hoş karşılanacak şeylerde değil allah biliyor ya yanımda ağzını şapur şupur yaparak yemek yiyen biri olsa ağzına çakardım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
velhasıl kişi kendini biliyorsa nerde nasıl davranması gerektiğini bilir kah kah kahkaha atmak manasız herşeyin bir ölçüsü vardır ölçü dışı abartı çirkin bir görüntüdür. Dışarda gülmenin giyinmenin oturup kalkmanın yemenin içmenin herşeyin bir adabı usulu vardır.. Buda benim nacizane görüşüm.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver