Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Şubat 2016, 16:13   #17
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Survivor'da kim elenecek yazılan isim bomba oldu!

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Atakan bazen çok şımarıyor o hareketleri hoşuma gitmiyor Nagihan'da aynı bi el alınca bi değişik şekiller sevinmeyi farklı yapıyorlar havaya giriyorlar o yüzden ben sona kalsalarda desteklermiyim bilemiyorum:p

Evet Atakan o konuda bende hoşlanmıyorum ama daha gözüme batmadı çünkü yarışmalardaki performansıyla aklımda kalıyor ama Nagihan gözümden çoktan düştü o çok abartıyor , kendini kaybediyor , özgüven patlaması yaşıyor bir haller oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PauL Nickli Üyeden Alıntı
Aynı Şekilde Bekliyorummmm.. Semih en son konuşmasını güzel yaptı
gizem efecan seçince konuşma yaptı ya
varsa dleikanlı gelsin şimdi

Evet Semih'ten hodri meydan , gerisini bekliyoruz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver