Konu: Araba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2016, 17:24   #1
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Araba

ehliyet almak için gittiğim kursta araba kullandığım ilk gün trafik kazası geçirdim. hem de tamamen suçsuzdum. zaten kaza olurken ben arabayı park etmiş içinde duruyordum. neyse bu çok uzun. daha sonra yılmadım ehliyeti aldıktan sonra araba kullanayım dedim. 5 senedir kullandığımız araba (babamın kullandığı yani) "ben de kullanıcam artık" dediğimin ertesi günü bozuldu. öyle böyle bozulmadı hem de. elimizde kaldı resmen. yarı fiyatına servise bıraktık. allah allah dedim. aradan 2 sene daha geçti babam gitti yeni bi araba aldı. geçti mi ehliyet almamın üzerinden 4 sene. "ulan ben şimdi sıfır arabayı gider bi yere toslarsam babam ağzıma" diye düşünüp uzak durdum.

daha sonra bi an deli cesareti geldi. bi arkadaşıma "gel seni bi yere götürcem" dedim. tamam dedi. atla dedim gidiyoruz. beni araba kullanıyo biliyomuş. trafikteki bütün arabalar kırmızı ışığa takıldı ben son anda geçmiştim. arkamızda kimse yok yani, 3 şeritli yol. lan dedim madem arkada kimse de yok. 2 şerit birden değiştireyim sağ taraftan ağır ağır giderim dedim. bunu yaparken radyoyu açayım derken kornaya basıyomuşum. arabayı tanımadığımdan tabii. öyle bi şey oldu ki, ben 2 şerit birden değiştirirken birisi hayvani bi kornaya asılıyomuş gibi ve bu dehşet bir kaza öncesi son saniyelerimiz. birazdan öleceğiz yani.

yanımdaki 22 yaşında adam o 3-4 saniyede 30 yaşına geldi. yerinden zıpladı. ona bi haller olunca lan dedim o taraftan biri mi geliyo acaba deyip bu sefer sola kırdım. bomboş yolda bi sağa gidiyorum bi sola. baya zigzag çizdim. sonra ben aynalara baktım. baktım arkadan gelen giden yok. kornayı kendimin çaldığını anladım:

-lan şehir içinde 2 şerit birden böyle hayvan gibi değiştirilr mi geberiyorduk az daha maaal
+olum yok lan bi şey sakin ol beni de korkuttun
-nasıl yok lan hayvan gibi korna çaldılar duymadın mı ölüyoduk az daha
+olum kornayı da ben çaldım lan
-2 şerit birden değiştiriyon ve kendine korna mı çalıyon lan sen?

evet kutlama yapıyodum 2 şerit birden değiştirdim diye. ne var yanlışlıkla oldu. bundan sonra 2 sene daha ara verdim. ailem baskı yaptı illa araba kullan da kullan diye. abim de dedi ben sana gösteririm gel dedi. tamam dedim. çalışacağımız yere kadar abim kullandı. daha sonra ben direksiyona geçtim. Peki niye abim ? daha önce babamla öğrenmeye çalıştım.babamla araba kullanmaya çalışmam yaklaşık olarak 10 saniye sürdü. direksiyon başına geçtim, daha arabayı çalıştırmamıştım, karşıdan bi araba bizim arabaya doğru geliyor diye babam önce "dikkat et dikkat et" diye bağırdı, sonra da gözlerini kapattı eliyle. lan acaba 3d gözlük falan mı taktı bizim peder, bi tek ona mı görünüyo bazı şeyler diye bakarken, kızdı bağırdı bana. ben de arabadan aşağı indim. ben kendim gelirim siz gidin dedim kızdığım için. orda insan "tamam oğlum bağırmıcam bi daha gel" falan der de mi. bastı gitti herif. bi sapakta bıraktı beni. 1 km falan otobüs durağına kadar yürüdüm. otobüsle döndüm eve.

neymiş. babayla araba çalışılmazmış. kendi sinyal vermez, kırmızıda geçer, trafikteki herkese p.....k der. (ki babam sadece trafikte küfreder ve sadece "p......k herif" der. hatta ben onun ne zaman söyleyeceğini bile biliyorum. aynı anda söylüyoruz çok hoş oluyor) ama sen bunlardan herhangi birinin yüzde 10'unü yap, (yüzde 10 nedir, mesela p.....k değil de, aptal-gerizekalı de, kırmızıda değil de yeşil yanmadan önceki sarıda geç) oyar.

abimle çalışayım dedim ben de. gittik böyle bi yere. öğrencilerin bol olduğu ve hiç araba geçmeyen bi yer. (otostop için çok uygun yani) yollar bomboş. tam benlik. oraya varana kadar abim kullandı, park etti bi yere. geçtim direksiyonun başına. hadi dümdüz git dedi bana. tamam lan deyip ya allah gaza bi bastım. araba geri geri gidiyo. hayatımın şokunu yaşattı armut bana. geri vitese takmış meğer. ileri bakıyom böyle. araba geri gidiyo. hedef bile belirlemiştim şurda dururum diye. hedef kaybolmaya başladı falan. gidiyoruz öyle.

sonra sen misin bana şaka yapan deyip basmıyorum lan frene dedim. korkudan altına ediyordu.giriyoduk ordaki borulara. böyle başladık falan. dönüp duruyoruz bi yerlerde. bi tane öğrenci otostop çekti. ben de böyle olmaz şeklinde bi hareket yaptım elimle. adam "insanlık ölmüş" hareketi yapıp ana avrat küfretmeye başladı. o laleyi alsaydım keşke arabaya. hayatını kurtardım sığırın insanlık ölmüş diyor, küfrediyor falan.

yaklaşık 10 dakika sonra yine biri daha otostop çekti. daha trafiğe çıkmışlığım yok 2 kere otostop çekilmişliğim var. yine olmaz dedim yine küfür yedim. bu seferki bela falan da okudu. böyle arabadan inip toplum içinde "ben araba kullanmayı bilmiyoruuuuuuuuuuuum" diye bağırasım geldi. yaklaşık yarım saat sonra, bi öğrenci daha otostop çekti. hani hava sıcak, adamların eve gitmeleri için bekledikleri otobüs de yarım saatte bir geliyor, haklılar da. beni tanımıyolar beni. yeter küfür yediğim deyip aldım adamı içeri. abim yapma falan dedi ama dayanamadım artık.

-çok sağolun hava da çok sıcak
+önemli değil ne demek kardeş
-ne tarafa gidiyosunuz?
+böyle gidiyoz biz (hakkaten de öyle gidip sonra dönüyorum hep)
-tamam ben de o tarafa gidicektim

(10 saniye sonra)
-döndünüz ama
+hep yaptığım şey
-anlamadım?
+dönüp duruyorum ben buralarda
-sebep?
^araba çalışıyoruz biz. kardeşime alma dedim otostopçuyu aldı. kusura bakma arkadaşım
+3'e takıyom abi?
^takma lan yeterli hızda değilsin
+hızlanırım ben
^saçmalama yeterli mesafe yok
-inmek istiyorum beeeen!
^frene baaaaas lan 2'ye tak çabuk
-imdaaaaaaaaaaaaaaaaat
(burda da 2'ye takayım derken 4'e takıyorum ki bu da hep yaptığım şey)
-2 dersim kalmıştıııı mezun olacaktıııım ben!! (demogoji yapıyor burda)

+nasıl durdum ama? iyi misiniz? napıyosunuz lan konuşsanıza. abi? sen yapma bari. otostopçu kardeş bak seni aldığımız yere geldik.
-allah belanı versin lan senin arabana binenin ben
+bela okuma diye aldım seni küfür de ediyo bak. ne var iki tur attık. abi şuna bi şey söyle küfrediyo
^geçmişini senin az bile ediyo ölüyoduk lan
+abartıyosunuz ama durdum işte kalbim kırılıyo şu an

otostopçu inerken abime: kardeş seni sevdim, bence sen de in arabadan otobüs gelir 20 dak sonra gideriz beraber.

abim bundan sonra da yılmadı. yine çalışmaya gittik. 5 dakika sonra, bi yağmur yağmaya başladı. kaç senedir şu şehirde yaşıyorum ben böyle bi yağmur görmedim. bütün araçlar o an durdu yani. ben de abime dedim geç direksiyona kullanmıyom tamam dedim. geçti, eve döndük 5 dakika sonra yağmur kesildi. ben evrenden gereken mesajı aldım. bak yine bana şimdi araba kullan falan diyorlar. ben içinde trafik canavarıyla doğmuşum ulan. bi şey var yani hissediyorum bunu. rahat bıraksalar beni aslında. hiçbir şey yapmasam baya bi insanı korkuttum zaten onlara acıyın bari. buraya yazıyorum ölümüm trafik kazasından olacak.

NOT : küfürlü bi kelime vardı arasını noktaladım. @Diablo saygılar.o lanet olsun diyerek değiştirmene gurban.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver