Gerçekten de @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kötü bir üslup kullanmışsın. Açıkçası @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emek verdiği bir şeyi paylaşmış, bence buna zaman ayırması bile takdiri hak eder. Şahsen bunu bana deseydin, sana sadece gülmekle yetinirdim. Kendi adıma konuşuyorum, ben bu işi birileri bana kod yazabiliyor desin diye yapmıyorum. Benim yazdıklarım birilerinin gözünde kod olmayabilir, yetersiz kalabilir. mIRC Scripting'in bir "hobi" olduğunu unutmayın.
Eleştiri tabii ki güzeldir, eleştiri olmadan gelişim olmaz. Ama eleştirinin bir üslubu ve alternatifi vardır, bir alternatif yolun yoksa veya bir yola teşvik etmeyeceksen, eleştirin sadece boş bir kulaç halini alır.
Lütfen insanların gelişimine yönelik eleştiriniz yoksa bunu kendinize saklayın, insanların heveslerini söndürmeyin, kendi şovunuzu kendi konunuzun altına yapın.
Son sözüm, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerçekten başladığın yerden ileri doğru gitmeye çalışıyorsun, bu yolda devam et dostum.