global bir muaf listesi için bu yetersiz kalır..
burada script dosyasına eklenen ConfINI sitili bir ilave ile tüm script içinde çalışan düzenlenebilir bir muaf listesi olşturur. senin degidin yalnızca bir fonksiyon içinde çalışacaktır.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:28 -->-> Daha önceki mesaj 16:26 --
|
bluecr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aslında acemilikte var şu şekilde anlatayım kardeşim , script nin otomatik korumaları var küfür flood vs gibi işte biliyorsun kanallarda op sop şeklinde takılıyoruz ama chanserv kanalında veya chanserv-yönetim kanalında bot başka bir kanalda küfür kullanıldığını söylüyor ve userlere kapalı olan Nomercy nin küfürü yazdığı özel bir kanalda benim korumalarım Nomercy küfür etti sanıyor atmaya çalısıyor oda beni deop yapıor yani 1,2 kanalda küfürde olsa onları görsede banlama işlemi yapmamasını istiyorum.
verdiğiniz kodla bu yapılabilirmi ve bunu nerelere eklemem lazım bu şekilde yani
|
benin sana verdiğim kod işine yarayacaktır. Korumalarının kodları içine !$_m($nick,nick) gibi örnekte gösterdiğim şekliyle eklersen işin görülür..
öyle mIRC de bi ayar yapayım şunlar muaf olsun gibi bir seneçek yok..