Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2016, 16:03   #7
Nogitsune
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 5. Haftanın (2016) Çok Bilmiş Konuğu • Nogitsune •

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ha Listemi buLdum..:-p
Simdiden koLay geLdin ve soL'a ekLedim soruLari (cok zahmetti benim icin..) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..:-))
(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende benden sonra ekLe :-p)

Hangi dizileri seyredersin: Behzat Ç. ve Kardeş Payı dışında izlediğim bir dizi yok.

IF'den kimi en çok begeniyorsun: ---

En çok neyi seversin: Sanırım uyumak.

Hayatınızda özel biri var mı: Hayır, yok.

Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: Melih Gökçek, Dursun Özbek, Umut Bulut ( Ülkenin buna çok ihtiyacı var. )

Aşk Acısı Çektinizmi: Hiç olmadığı kadar, hala da çekerim ara ara.

Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: Yerim.

Resim Yapmayı severmisiniz: Sonra o kendi yolunu çizdi. Benim ilkokulda resmim zayıftı, pek bir şey çizemedim. Bir işe girdim, Istanbul'da bir eve taşındım, biri ciddi beş kadınla birlikte oldum. Bir kitap projem var ve sen yoksun.

Sizce aşk nedir: Kendi benliğini yok edip " O " olmaktır.

En çok ne yapmak hoşunuza gider: Yalnız kalıp karanlığın sesini dinlemek.

Duygusalmısınız: Fazla olmamakla beraber evet.

Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): Evet okurum, en son Beautiful bastard'ı okumuştum.

Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: Çok severim, yeni bir şehire taşındığım için şuan beslediğim evcil bir hayvanım yok.

Alış veriş Yapmayı severmisiniz: Nefret ederim. ( Güzel anıları yok değil )

Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: Işten vakit bulduğum her an sosyalim.

Tuttuğun takım?
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(1536x1024) görmek için tıklayın.

LEKESİZ, TERTEMİZ!

En büyük takıntın nedir? Eski bir aşk yarası.

En büyük hayalin? Karadeniz'de yeşilliklerin içinde bir çiftlik evi.

Giyim tarzın? Klasik, spor.

En istikrarlı olduğun konu nedir? Şu an bir cevap veremiyorum.

En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Sabırlıyımdır ve çabuk sinirlenen, asi bir yapım var.

Nasil bir Kisilige sahibsiniz? Laz damarıma basılmadığı sürece efendi biriyimdir.

En sevdiğin renk ? Siyah - Kırmızı

Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Slow, rock, pop. Kulağıma hoş gelen her müzik türünü dinleyebilirim.

En sevdigin sarki hangisi? Neden ? Mor ve ötesi - Cambaz " Lise yıllarından kalma bir anısı var.

En sevdiğin yazar ve kitap? Ken Grimwood - Sil baştan

En beğendiğin film ve aktör/aktrist?
Film: Wanted
Aktör: Robert Downey Jr

Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?
Acının dağlandığı anlar vardır…
Aramaya gerek yok, o gelir bulur…

Sevdiğin için neleri göze alırsın? Hemen hemen her şeyi.

Bir gününüz nasıl geçiyor? Son zamanlar işkolik bir hayatım var, kendime pek vakit ayıramıyorum.

Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...
Yaklaşık 6 aydır İstanbul'da yaşıyorum ve işten kalan zamanımı Eminönü - Çamlıca - Beylerbeyi - Üsküdar - Kadıköy'de değerlendiriyorum.

Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Bağışlayıcı değilimdir, kin tutmak değil fakat affedici olduğumu söyleyemem.

Yaptığın en büyük çılgınlık? Sanırım lise yıllarımda, ailemden habersiz yeni yerleştiğimiz şehri terk edip, eski yaşadığımız yere geri dönüş yapmam.

Bugünlerde en çok duyduğun söz? Terör.

Evde yokluğunu hissettiğin şey? Ben!

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Nikola Tesla'yı yaşamak isterdim.

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Herkesin, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin asla içinde öldüremediği biri vardır.

Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Dünya tatlısı kuzenlerimin gülüşlerine şahit olmak.

Şu an olmasını istediğin birşey? Yeşil Izmir olsa fena olmazdı

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Mars ;d

Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Midye, zeytinyağlı sarma.

İzlemekten keyif aldığın tv programları? Tv izlemiyorum.

Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Ailem.

Aşk herşeyi affeder mi? Affetmez.

Karşı cinste hoşlandığın tip ? Kumrallar(esmerler) tektir, şarışınlar onun kulu ve elçisidir.

Karşı cinste aradığın özellikler? Yalansız olsun, olduğu gibi görünsün gerisi çokta önemli değil.

Benzetildiğin biri varmı? Sanırım yok.

Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?

Aşk: Yara
Sevgi: İhtiyaç
Hayat: Fani
Dostluk: Ebedi
Para: Eder
Ölüm: Başlangıç
İş: Zulüm

Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Hayatı fazla ciddiye almam, genel anlamda akışına bıraktığım zamanlar daha çoktur.

Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? " Vi veri veniversum vivus vici "

Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) E-kolay.net zamanında bir tartışma konusunu okumak için üye olmuştum.

Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Güncel ve genel bilgiler

Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? Bir kaç saat, işten bunaldığım zamanlarda kafamı rahatlatmak için.

Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? ---

Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uyuzun önde gideni.

Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Forumda seni en fazla üzen olay? ---

Forumda seni en mutlu eden olay? ---

Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?

Click this bar to view the full image.

Soruların için ayrıca teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elime düşmezsin umarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver