Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2016, 13:25   #6
Toprak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ufak bi yardım

bLodsouL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ozaman haber bekliyorum yardımcı olursanız hocam sevinirim.

Biraz değişiklik yaptım.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { ;- Kanal yetkililri ve Oper/Admin Host'larını muaf tuttuk. if !$regex($nick(#,$me).pnick,/(%|@|&|\.|~)/) || !$regex($site,/(Root|Admin|IRCOp|Oper|Services|Server)/Si) { if $hfind(kufur,$1-,1,W).data { .ban -u300 # $nick 3 .kick # $nick 1Kotu kelimeler kullandığınız için girişiniz Yasaklanmıştır! secho Kanal: # Nick: $nick Küfür: $strip($1-) Mask: $strip($hget(kufur,$hfind(kufur,$1-,1,W).data)) } } } alias kufur { if ($1 == ekle) && $regex($2,[A-Za-z]) { if $hfind(kufur,$2-,0,W).data { secho $2- Kufur listesinde ekli. | return } var %n = $left($calc($ctime * $rand(1000,9999)),7) .hadd -m kufur %n $2- .hsave -o kufur kufur.htb secho  $2-  veritabanina başarıyla eklendi } elseif ($1 == sil) { if !$hfind(kufur,$2-,0,W).data { secho $2- Kufur listesinde ekli değil. | return } .hdel kufur $hfind(kufur,$2-,1,W).data .hsave -o kufur kufur.htb .hfree -sw kufur .hmake kufur .hload kufur kufur.htb secho $2 veritabanindan başarıyla silindi } elseif ($1 == list) { if ($hget(kufur,0).data == 0) { secho Kufur listesinde kayıt bulunmamaktadir. | return } var %i = 1 | while (%i <= $hget(kufur,0).data) { secho $+(%i,-,$chr(41)) $hget(kufur,%i).data inc %i } } } alias secho { ;echo -a $1- if (!$window(@kufur)) { window -e @kufur } echo @kufur $+($chr(40),$time,$chr(41),$chr(32),$1-) } on *:start: .hmake kufur | .hload kufur kufur.htb

Eklentide küfür list paylaştım onu kullanırsınız.. 500 adet küfür ekli.

Konu Toprak tarafından (08 Aralık 2023 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver