14 Şubat 2016, 00:03
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| LÂZ
| NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aynen ya şu dersi kurtaramadım halbuki sınavdan önce bahçede birisi ile bu dersin sorularına da bakmıştık.
Bu 35 kuralı yeni mi çıktı ben baktım imdi eskiden yine aynı bu notla geçmişim ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi kaldık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Şu şekilde;
ETİK 4,00 40,00 30,00 33,00 DD
E sende durumlar nedir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?
| Öndecen yani gecen sene 25 altı FF'di onu yükseltip 35 altı FF yaptılar millet 26 bile DD olabiliyordu bazı derslerde. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canım, bende mezun yazıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ikinci dönemde dersim yok gecen sene halletmiştim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Alayınızı öpaj! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |