12 Şubat 2016, 23:22
|
#1777 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu forumda benim için en en en değerli insan ki zaten forumda değer verebileceğim insan sayısı da hayli sınırlı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşerim beni ziyarete gelmiş, hoş gelmiş. ;o
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Abimin kıymetlisi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Fikrim yok, arada görüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aliiğğğ polis bir genç! Rabbim yardımcınız olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nedense kızlar ve alkol geliyor aklıma, bilemedim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok eğlenceli, yani ben eğleniyorum görünce dslakhfsadhfdsa.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Açtığı konularla ve pisicikleriyle beni çok kıskandırıyor açıkcası. Hayvanlara karşı bu kadar sevgi ve merhamet dolu bir insan asla kötü olamaz bana göre ki sende de azıcık bir kötülük yok gibi duruyor. Allah bozmasın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Valla eskilerden anımsıyorum ama o kadar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gözümü kamaştırıyorsun. :o |
| |