Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2016, 01:55   #18201
muptelasiyim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle!

Evet eleştiriyorum , hatta önyargılı davranıyorum. Fakat her zaman kimsenin bilmediği bir şey varki; iğneyi kendime çuvaldızı başkasına deyimiyle hareket ediyorum. Bunu yaparken başkaları görsün veya bilsin diye değil ben kendimi biliyorum o yeterli. Egoist değilim Yaradani severim Yaradan dan ötürü, kabullenmekde zorluk çekerim fakat asla çabalamaktan ve denemekten vazgeçmem.

Geçelim işin diğer boyutuna, mobil aygıtları yaygın olmadığı fakat değerli olduğu ortama, büyükler hep olmasi gereken zamanda kullanır ve o iletisim aracın amaci icerisinde işlevini yerine getirirdi. Küçüklerin ilgisini çeken mobil cihazlara karşı buyuklerin tutumu hep birak onu bak sohbet ediyoruz olurdu. Simdiler de ise dönüp bakıyorum bu cümleyi kullananin ben olacağım hic aklima gelmezdi. Abi amca teyze dayi , yahu birakin ahmet mehmet sosya medya da ne yapmış , siz degil miydiniz bizi bunlardan uzaklastirmaya çalışan siz hangi ara muptelasi oldunuz ???

Ben o eski ortamları istiyorum. Soba başındaki kestanelerin piştigi doyumsuz sohbetlerin olduğu insanlarin birbirine olan sayginliginin olduğu, komşuluklarin bitmedigi , kısacası teknolojinin boynumuza tasma takmadigi bir eskilerin ortamini istiyorum. Biliyorum şimdi diyeceksin ki, e madem oyle sen niye kullanıyorsun sen niye burdasin. Ben cumlemin başında soylediklerimi şimdi sen hatırla anlarsin beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver