05 Şubat 2016, 11:34
|
#99 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evlenmeden aynı evde yaşar mısınız?
| Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Başta haram denmedi 'zina' dendi, zinanın genel geçer anlamını biliyoruz bu yüzden seks olarak algılamam çok doğal yahut cevabımda sadece seks konusunda cevap vermem 'zina' kapsamına girdiği için yanlış olmaz.
Toplumsal olarak eleştiremezsin, müslüman topluluğu eleştirebilirsin o da beni bağlamaz, Yarguci saygılı bir şekilde açıkladı demek istediğini zaten bu saldırgan tutum nedir/nedendir?
Din hakkında bilgim olmadığını nereden biliyorsun, söylediklerimin saçma olduğuna karar vermek senin haddin değil, tanımadığın bir insanla, yaşantısı bilmediğin insanla ilgili bu şekilde gelip ahkâm kesemezsin. Kim oluyorsun ki ahlâkımı eleştirebiliyorsun?
Gece birde 'izmirlisin nasılsa, sizde böyle zaten' vs tarzı şeyler yazmıştın silmişsin, İzmirli olmadığı/İzmirden olmadığımı farketmişsin herhalde. Her neyse bir şehri bile böyle yaftalayabiliyorsun, bu nasıl bir kafadır?
Ayrıca dünyada sadece müslümanlar ahlâklı, terbiyeli, edep hâyâ biliyor kalan herkes sapkın mı ki, bizde her bok doğal karşılanıyor?
Bu ne kendini bilmezliktir, ne densizliktir ki fütursuzca ahlâkıma saldırabiliyorsun, müslüman olmadığım için beni ahlâksız adledebiliyorsun sözlerinle?
Sabah sabah insanı çileden çıkarıyorsun, bir daha kâti suretle benimle iletişime geçmenizi istemiyorum, ahlâklı(!) insanlarla muhatap olun! |
| Deep Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
herkesin düşüncesi kendini ilgilendirir, dini düşüncesi ve görüşüde. sen kimsin ki kimin müslüman olup olmadığının kararı peşindesin? ne müslümanım ben diyenler gördük biz kafasını bağlayıp başka yerini açan. ek olarak bu nasıl bir sapkınlık ve yokluktur yahu bir kadının saçı açık olsa ne olur olmasa ne? pis yağlı saçından mı etkilenicez? imam nikahı yapıp işlerini gördükten sonra ağızlarında 3 kere boş ol diyenler ne olacak? senin kafandakilere göre farklı düşünce yapısında olan kişiler ya dinsiz ya ahlaksız. sen ve senin gibilere biz kahkahayla gülüyoruz.
ben inancımı istediğim gibi yaşarım, düşüncelerimide istediğim gibi uygularım. Allah bana akıl verdi ise kendim kararımı kendim veririm. böyle tiplerden ne sokma akla ne de yoruma ihtiyacım olur.
şimdi bunları yazan sensinya, hiç bir kızdan yada kadından etkilenmemiş yada bakmamışsındır. hiç bir kadınla aynı çatı altında da olmamışsındır sen. malum günah.
erkek adam kendi hayatını sürdüreceği kişiye zaten cinsel obje gözüyle bakmaz. aynı evin içinde olsa bile namusuna sahip çıkar, ona verilen emanete kendinden iyi bakar. sapkın bi düşünce yapısına sahipsen zaten yapıcağın haltı her ortamda yersin. adamlık insanın içinde olur inandığı dinde değil.
gelelim konunun özüne, elbetteki yaşarım. her çift evlenmeden önce bir tanışma ve flört dönemi geçirir. bu ha aynı evde ha buluşarak veyahut birlikte vakit geçirerek. hayatımı geçireceğim kadını tanımak adına güzel bir fırsat olurdu. uykusunda sabaha kadar başında onu uyurken uyanıncaya dek seyretmek isterdim öylece. adam gibi, saçının teline dahi zarar vermeden...
|
Kendini bilmezlik saygısızlık öylemi ? sen müslümanların evliliği *** için yaptığını belirtirken saygısızlık kendini bilmezlik olmuyor ben senin hakkında yazdığımda saygısızlık oluyor geçeceksin o işi sen saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin sen kimsinki seninle iletişim kurayım ahlaktan bahsederkende belirli bir inanca saygın olsun senin sonra ahlaktan bahset terbiyesiz insan Deep sana gelince istediğin gibi yaşayabilirsin orda ben müslüman değilim diye açıkca belirtti benim gibilere gülüyorsun ? ben sizin gibilere gülüyorum asıl Allah sana akıl vermiş evet ahirettede soracak sana ben sana akıl verdim diye zina illa *** yapmakla olmuyor efendim göz zinası düşünce zinası vs derinlere inmek istemiyorum ama sana ne anlatsam boş dinden bihaber olan kişisin nede olsa .
__________________ Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar |
| |