|
Coder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Haram nedir bana açıklarmısın merak ettim neden hemen konuyu *** olarak algılıyorsun ? Bizim dinimizde nikah düşen her hangi bir kadının saçını bile görmek haram kaldıki bu devirde malesef diyorum kızlarımızın saçının açık olmasını bıraktık yakında cıplak gezecekler kafamızı yerden kaldıramayacağız o zaman din hakkında bilgin yoksa saçma konuşma evlilik dinimizde farzdır zaten *** için evlilik düşünen adam evlenmeden öncede yapacağını yapmıştır gerçi size ne kadar yazsamda boş müslüman olmadığınız için anlamazsınız sizde bu gibi konular doğal karşılanır.
|
herkesin düşüncesi kendini ilgilendirir, dini düşüncesi ve görüşüde. sen kimsin ki kimin müslüman olup olmadığının kararı peşindesin? ne müslümanım ben diyenler gördük biz kafasını bağlayıp başka yerini açan. ek olarak bu nasıl bir sapkınlık ve yokluktur yahu bir kadının saçı açık olsa ne olur olmasa ne? pis yağlı saçından mı etkilenicez? imam nikahı yapıp işlerini gördükten sonra ağızlarında 3 kere boş ol diyenler ne olacak? senin kafandakilere göre farklı düşünce yapısında olan kişiler ya dinsiz ya ahlaksız. sen ve senin gibilere biz kahkahayla gülüyoruz.
ben inancımı istediğim gibi yaşarım, düşüncelerimide istediğim gibi uygularım. Allah bana akıl verdi ise kendim kararımı kendim veririm. böyle tiplerden ne sokma akla ne de yoruma ihtiyacım olur.
şimdi bunları yazan sensinya, hiç bir kızdan yada kadından etkilenmemiş yada bakmamışsındır. hiç bir kadınla aynı çatı altında da olmamışsındır sen. malum günah.
erkek adam kendi hayatını sürdüreceği kişiye zaten cinsel obje gözüyle bakmaz. aynı evin içinde olsa bile namusuna sahip çıkar, ona verilen emanete kendinden iyi bakar. sapkın bi düşünce yapısına sahipsen zaten yapıcağın haltı her ortamda yersin. adamlık insanın içinde olur inandığı dinde değil.
gelelim konunun özüne, elbetteki yaşarım. her çift evlenmeden önce bir tanışma ve flört dönemi geçirir. bu ha aynı evde ha buluşarak veyahut birlikte vakit geçirerek. hayatımı geçireceğim kadını tanımak adına güzel bir fırsat olurdu. uykusunda sabaha kadar başında onu uyurken uyanıncaya dek seyretmek isterdim öylece. adam gibi, saçının teline dahi zarar vermeden...