Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2016, 02:01   #94
Coder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlenmeden aynı evde yaşar mısınız?

Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aynı evde yaşamak demek sizin için sadece seks midir? Evliliği yasal seks olarak mı görüyorsunuz? Bunlar ne sığ düşünce böyle. Biriyle evlenmeden önce, sabah nasıl uyandığı, günlük rutinleri nasıl, sürekli iletişimde/yakınlıkta nasıl davranacağını görmek bilmek ne önemlidir bence, yoksa seks yapabilmek için yahut 'zina' yapabilmek için aynı evi paylaşmak gerekmiyor, bilesiniz.
Üstelik bu yorumunuzla bu ankete 'evet' diyen insanları nasıl bir zan altında bıraktığınızda ayrı bir husus.

Haram nedir bana açıklarmısın merak ettim neden hemen konuyu *** olarak algılıyorsun ? Bizim dinimizde nikah düşen her hangi bir kadının saçını bile görmek haram kaldıki bu devirde malesef diyorum kızlarımızın saçının açık olmasını bıraktık yakında cıplak gezecekler kafamızı yerden kaldıramayacağız o zaman din hakkında bilgin yoksa saçma konuşma evlilik dinimizde farzdır zaten *** için evlilik düşünen adam evlenmeden öncede yapacağını yapmıştır gerçi size ne kadar yazsamda boş müslüman olmadığınız için anlamazsınız sizde bu gibi konular doğal karşılanır.

Konu Coder tarafından (05 Şubat 2016 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan