Konu: yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2016, 23:51   #3
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: yardım

Bu sekilde ister OP ister HALFOP ol, calismasi gerekir.

Ikinci Konu icinse, Badnickleri Users Bölümüne bildigim kadariyla iki kere eklemen zaten mümkün degil. Sen iki kere eklemeyi denesen dahi, o tek bir kere ekler. Buda Users Bölümünün Avantaji, .txt Badnicklerle kiyaslarsan. Users Bölümü otomatik ekleme yapinca varsa tekrar eklemiyor.

Ücüncü Konu icinsede, Badtara icin asiri derecede Kodlar paylasildigini biliyorum. Rica etsem üst bölümde bulunan Aramayi kullanip kontrol edersen bir cok kez bu badtara Kodlarinin burda paylasildigini görmüstüm cünki.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on BadNick:JOIN:*:{ if ($me ishop #) || ($me isop #) { if ($ulist($fulladdress,koruma,0) >= 1) { return } elseif !$istok(#operhelp #help #kanal1 #dj #gelsene,$chan,32) { mode $chan +b $nick kick $chan $nick 0,1 Bu Tür nickler YASAKTIR 4Kırmızı Kart Dışarı ! } } } on *:NICK:{ if ($ulist($+($newnick,!*@*),koruma,0) >= 1) { return } else { if $ulist($+($newnick,!*@*),badnick,0) { var %Cnk = 1 while $comchan($newnick,%Cnk) { var %e = $v1 if (($me isop %e) || ($me ishop %e)) && !$istok(#kanal1 #operhelp #help #dj #gelsene,%e,32) { mode %e +b $newnick kick %e $newnick 0,1 Bu Tür nickler YASAKTIR 4Kırmızı Kart Dışarı ! } inc %Cnk } } } } alias badnickekle { auser badnick $1 $+ !*@* } alias badnicksil { ruser badnick $1 $+ !*@* } alias nickkoruma { auser koruma $1 $+ !*@* } alias badidentekle { auser badnick *! $+ $1 $+ @* } alias badidentsil { ruser badnick *! $+ $1 $+ @* } alias identkoruma { auser koruma *! $+ $1 $+ @* } alias badlist { //var %dcS 1 | while (%dcS <= $ulist(*,badnick,0)) { !echo -a Badnick: $ulist(*,badnick,%dcS) | inc %dcS } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver