Cevap: Çok çarpıcı, çok yaralayıcı, çok sert!
| MorteFlore Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
"vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır! Klavye kahramanlığı ile vatanseverlik olmaz"
Eminim hayatın boyunca bu bölgenin herhangi bir noktasına gitmişliğin yoktur. Burada yaşayan halkların nasıl bir duygu ve hissiyatta olduğundan da habersizsin. Sadece kıçını yasladığın sıcak koltuğunun verdiği heyecanın esirindesin. Hayatın boyunca eline silah almışlığın yoktur ama ''insan öldürmenin'' ne kadar basit olduğunu esiri olduğun klavye tuşlarıyla betimliyorsun.
Sen ve senin gibiler ölen her gencin anısına saygısızık yapıyorsunuz, bu vatanın ve bu ülke toprakları üzerinde yaşayan hiç bir canlıya zerre faydanız yok. Kendinize dahi bir faydanız olsaydı şuan şurada daha bütünleyici bir ortam yakalayabilirdik.
Savaşı tatmamış, savaş acısıyla yanıp kavrulmamış ama başkalarının akan kanından nemalanmaya çalışanların canı cehenneme!! | beni ne kadar tanırsın yada tanırmısın böyle süslü kelimelerle sallıyorsun yalan yanlış yazıyorsun kesin kendini sosyalist diye ifade eden bir bölücüsün ben askerliğimi van gevaş da yaptım ve orada köyden geçerken 7 sinden 77 sine kadar tc nin askerş buradan defol diye tas atıldı bişe yapamadık ama bana kalsa o köyde kaçtane taş atan varsa o taş atan elleri bi tarafına monte ederdi neyse ben geçiyorum burayı Türk askeri ölünce şehit orada Türk askerine ateş atan taş atan yaşı kaç olursa olsun gebersin bir daha bilip bilmeden sallama bilader
__________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan." |