Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2016, 00:29   #24
Armerian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Adana Merkez :)

WaLek Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bi şırdanın fiyatı ne kadar ? Okadar Kadirliye gittim adana osmaniye hemde taaaaaa antalyadan yedirmediler bize boyle seyler: ) Yazıklar olsun o arkadasıma : )

Kozana gelmedigin için olmustur bekleriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:28 -->-> Daha önceki mesaj 00:27 --

Swat Nickli Üyeden Alıntı
ciğer neysede bu bu bu nedir dostum ya

Bu malın ( kuzu keçi ) yani en degerli yeridir çok lezzetli olur tavsiye ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29 -->-> Daha önceki mesaj 00:28 --

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bööööööööööööö:p

İştah açar dimi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29 -->-> Daha önceki mesaj 00:29 --

AngeL Nickli Üyeden Alıntı
Yaaaaaa ben hic sevmemki bunları nasıl bi Adanalıyım anlamıyorum ki [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Afiyet olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım ciger olaydı iyiydi [emoji7]

Seni oturtacam bi gün o tencerenin kenarına yedirecem hiç kaçarı yok @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver