@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzan yıllardır tanıdığım, kendisine ayrıca çok saygı duyduğum, karakterini, ablalğını, dürüstlüğünü, yardımseverliğini, insanlara karşı olan tavrını çok seviyorum. Ablam bir tanedir. Ama talihsiz bir şekilde olmayacak sebeplerden dolayı kalbini kırdım. Onunda beni ne olursa olsun sevdiğini biliyorum ve beni sanırım affedecek gibi duruyor, affettide diyebilrim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Ben ablamdan tekrar özür diliyorum, aklıma gelmeycek birinin kalbinide kırmak ayrıca çok üzücü gerçekten. o bana adana, ben ona kumpir ısmarlayacam. Seni seven uzun saçlı çocuk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok neşelidir, çok pozitifitir, en azından ben bu yönünü biliyorum. Diğer yönünü görmek nasip olmaz inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saygılıdır kesinlikle, kolay kolay kimseyi inciteceiğini düşünmüyorum.Öyle bir yapısı yok kesinlikle.O bir öğretmen ve öğrencileri çok şanslı. Ben kendisini tanıdığım için çok memnunum . Ablanızı üzmeyin çarparım
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hm ım .. Ayliz gibi Rena da çok harika bir insandır. Sohbeti adabında ve dozunda yapan, cıvıklığı asla sevmeyen bir dostumdur.onla konuşurken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Ve çok muhafazakardır benim gözümde, ayrıca çok alcak gönüllüdür. kimsenin arkadasından konuşmasını ve kendinin olmadığı bir yerde nickinin zikir edilmesinden hiç haz etmez.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyiki tanımışım dediğim insanların başına gelen biridir.çok da güzel güler kendileri ve ailesine çok düşkün bir ev ımm bunu nasıl diyim kızıdır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Saygılar efendim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : oyunsever forum üyesi arkadaşım . Amsderdam Lı