28 Ocak 2016, 12:11
|
#222 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] liste elime geçerse ilki başaracam zaten Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla hiç üşenmedim aslında hiç uğraşmadım while ile işi çözdüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben tşk ederim çok zarifsiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimler on numara nickinde on numara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eyw
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın dostum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muafsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bir daha çevre kirliliğinde nickin geçmez eyw. |
| |