Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2016, 00:15   #29
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Diriliş "Ertuğrul"

Öncelikle bugünkü Türkiye`nin temelini atan Osmanlı İmparatorluğu`nun kuruluşunun 717. yılı kutlu olsun. #KutluFetih
(27 Ocak 1299)

Nefes kesen bir bölümü daha geride bırakıyoruz!
Açılan hashtaglar boşa olmuyor böylelikle...
Ben bu bölümde ayrı bir heyecanlandım ama ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kayıların ve Dodurgalıların bir olmasına. Tuğtekin'in bile hırsından vazgeçip yiğitler gibi cenk etmesine.. Sevdim yani bu bölüm Tuğtekin'i
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

“Gün düşmanın ömrüne çökme günüdür.” #KutluFetih

"Ertuğrul ölmeden sana zafer yok Noyan!!!" #KutluFetih

Sen ruhlarınla güzel şeyler fısıldıyorsun Ulu Bilge

Noyan'da çıldırıyor böylelikle. Onun delirmesini izlemek ayrı bir keyif hahah

“Ben bir gün bile olsun yuvamdan ayrı kalmadım ki... Ben yuvamda, yuvam benim içimdeydi... Baş köşede de sen...” #KutluFetih

Halime Sultan seni özlemiştik hoş gelmişsin!
Yalnız epey zaman oldu sen Ertuğrul'a bebemiz olacağın dediğinde yeni sezon başlamıştı üstüne kaç bölüm geçti karnında bir şişlik göremiyorum ben
Niye öyle oldu ki :/

"Bizim küçük gardaşımın yerine delice bir yiğit gelmiş derler... Güneşin doğduğu topraklardan, battığı topraklara kadar hepsine kafa tutup, tepelemediği adam kalmamış!" #KutluFetih

Ve sen Sungur Tekin bekledik bekledik nihayet geldin diziye

Seni görünce Doğan Alp'e benzettim niyeyse siman çok benziyor...

“Devletim için, senin için hayatım fedadır ağabey...” #KutluFetih

Ya tamam iyi güzel hoşta kervansaraylarda ne tuzaklar kurulduğunu çok kez yaşadınız böyle önemli bir meselede Sungur Tekin Halime Sultanlarla obaya gelip orada konuşsa sanki daha iyi değil miydi yani Noyan arkanızdan sizi gizli gizli dinledi bizde onu izledik.

Ya Allah ! #KutluFetih

Haydi alplaaaar! Müthiştiniz valla nefesim kesildi hakkaten! Sizin Noyan'ın karargahını basmanız , Ertuğrul ile Sungur Tekin'in kervansarayda aksiyon dolu sahneleri e bir yandan da Tuğtekin'in Tangutla cenki harikaydı..

“İhanetini öğrendiğim gün, leşini ulu ruhlara adadım Sungur Tekin! İkinizin leşini de ruhlara vericem… Oğuz Han’ ın mührü de ödülüm olacak.” #KutluFetih

Yav he he Noyan!
Gittikçe batıyorsun.

O kadar adamına 2 yiğit nasıl dimdik durdu.. Hele Ertuğrul'un o son hamlesiyle elindeki oyuncak gibi sevdiğin mührü yere düşürmesi dizi için benim en tamam dediğim sahneydi
Yani Alllaaaah dedim bir an!

Toprak kucağımda mışıl mışıl uyuyordu onuda ayaklandırdım

“Abdurrahman’ı o halde görünce anladım. Hata ettim… Sana olan öfkeme yenilecek kadar zavallıymışım meğer. Kanım, sana helaldir! “ #KutluFetih

Hamza'nın akıbetini hala merak ediyorum.. Acaba tüccar bozuntusu Afrasiyab'ı söyleyecek mi ?
Bir de bir sonraki bölümün fragmanında bu tüccar Selcan Hatun'a bir şeyler ediyor gibi..

"Ertuğrul Beyim’le, nicedir mezar taşlarımız olsun, nice yiğitler binlerce yıl sonra, bu taşları görüp de başımızda Fatiha okusun isteriz baba! İşte o vakit, bu kara toprak, vatanımız olacak deriz… Son Moğol’ u bu topraklardan kovana kadar, mezar taşım gölgem olana kadar, bana durmak haramdır… Benim yuvam, mezar taşımdır baba…" #KutluFetih

"Noyan yenildi... Bunu sen de biliyorsun... Çolak bir keçi çobanı onu yendi!" #KutluFetih

Siz daha Ertuğrul'u keçi çobanı diye küçümsemeye devam edin!

“Sana bir söz verdiydim... Oğlunu getiricem demiştim.” #Ertuğrul #KutluFetih

Sungur Tekin'i görünce Hayma Ana ile birlikte bende duygulandım ya..Tavan yaptı o derece!

Ben Abdurrahman ölür diyordum o kadar başına yediği sopa darbesinden sonra.. Bakalım onuda merak etmekteyim..
Ve tabiki artık Ertuğrul'a Söğüt'e doğru yol alma müjdesi verildi..

Her yeni yol , yeni bir dirilişe gebedir!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver