@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Güzelsiniz, güzel olduğunuz kadar küstahsınızda..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.iliyorum kuzum.Ama lütfen haddinizi biliniz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.en yanlış birşey mi söyledim öyleyse lütfen affedin.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Lütfen gidin burdan.
~~~~~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:N'olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım?
Doktor:Yaşayacaksınız ancak..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ancak ne doktor ! Ancak ne?
Doktor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.ir daha jelibon yiyemiyeceksiniz..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Nayır!n'olamaz!al Allah'ım yaşamak istemiyorum.
Doktor:Metanetinizi muhafaza ediniz. Allah'tan Umut kesilmez.
~~~~~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aman Allah'ım, ne kadar mesudum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yine ne oldu da gülüyosun kuzum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:galiba admin oliciğim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Oh ne saadet.
~~~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:gözündeki salatalıkları çıkarırsan görürsün heralde kuzum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Görüyorum... Görüyorum..
~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne evlenmesi kız
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: pardon replikler karıştı Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanrım, bu resim... bu resim...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne resmi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: pfff bende karıştırdım
Yönetmen:kestiiiiiiiiiiiikk
~~~~~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.ana annemi tekrar anlatır misin babacığım?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin annen bir melekti yavrum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:len bir kere farklı bir şey söyle be. 15 yaşına geldim annemin melek olduğunu biliyom sadece..
~~~~~~~~~~~~
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Hayır.. Durun..! Kemal suçsuzdur.. Aradığınız suçlu benim !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :kız 2 dk hüzünlü bir ortam yarattırmadın ne Kemal'i
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne bileyim herkes bir şey söylüyor bende bir şey diyeyim bari
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Allah cızırtını
şimdilik kestik:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.