Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2016, 16:48   #1
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İf Yeşilçam klasikleri:=)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Güzelsiniz, güzel olduğunuz kadar küstahsınızda..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iliyorum kuzum.Ama lütfen haddinizi biliniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
en yanlış birşey mi söyledim öyleyse lütfen affedin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Lütfen gidin burdan.

~~~~~~~~~~~~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:N'olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım?
Doktor:Yaşayacaksınız ancak..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ancak ne doktor ! Ancak ne?
Doktor
ir daha jelibon yiyemiyeceksiniz..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Nayır!n'olamaz!al Allah'ım yaşamak istemiyorum.
Doktor:Metanetinizi muhafaza ediniz. Allah'tan Umut kesilmez.

~~~~~~~~~~~~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aman Allah'ım, ne kadar mesudum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yine ne oldu da gülüyosun kuzum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:galiba admin oliciğim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Oh ne saadet.

~~~~~~~~~~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:gözündeki salatalıkları çıkarırsan görürsün heralde kuzum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Görüyorum... Görüyorum..

~~~~~~~~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne evlenmesi kız
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: pardon replikler karıştı Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanrım, bu resim... bu resim...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne resmi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: pfff bende karıştırdım
Yönetmen:kestiiiiiiiiiiiikk

~~~~~~~~~~~~

ana annemi tekrar anlatır misin babacığım?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin annen bir melekti yavrum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:len bir kere farklı bir şey söyle be. 15 yaşına geldim annemin melek olduğunu biliyom sadece..

~~~~~~~~~~~~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Hayır.. Durun..! Kemal suçsuzdur.. Aradığınız suçlu benim !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :kız 2 dk hüzünlü bir ortam yarattırmadın ne Kemal'i
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne bileyim herkes bir şey söylüyor bende bir şey diyeyim bari
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Allah cızırtını

şimdilik kestik:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver