Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2016, 18:31   #3
angelofdeath
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yoksul Ailelere Bedava İnternet

Ben komik bulmadım. Yeşil kart uygulamasına benzettim. Yani bu uygulamanın istihdam ile ilişkilendirilmesine gerek yok bence. Neticede hangi iş projesi olursa olsun, bütün Türkiye'de aniden hayata geçirilmesi imkansız. Fakat yoksul ailelerin hemen hepsine bir kaç ay gibi kısa bir sürede internet hizmeti sunulabilir. Neticede bu bir ağ bağlantısıdır ve kolayca dağıtılabilir. Bunu yapmak yoksulluğun temel ihtiyaçlarını göz ardı etmek değildir. Mantıklı ve destek olunması gereken bir proje. Devlet elbette daha fazlasını yapmalı, öncelikli ihtiyaçları karşılamalı. Fakat unutmamalı ki bireysel duyarlılık anlamında bize de büyük vazifeler düşer. Bizde yardım bilinci olmadıkça devletten kusursuz ve eksiksiz sunum beklemeye hakkımız olmaz. Bunun yanı sıra, zaman ve insanlık, öyle yada böyle interneti neredeyse zaruri ihtiyaç haline getirmiştir. Bu yadsınamaz bir gerçektir. En azından bilgi açlığına çare oluyor. Proje güzel. Bu projeler iktidar gösterisine hizmet etmez. Üç beş çuval kömürle bir tutulabilecek şeyler değil bunlar. Desteklenmesi gereken doğruları konuşmaya çekinmemek gerek. Destekliyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver