|
KuL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aslinda yapmissin zaten , tam olarak ne yardimi istiyorsun onu anlamadim. Bunun baslangicinimi?
Böyle olur. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:input:#:{
if $1 == !addbot { msg botserv bot add $2 Services.Siteismi.Com Fullname }
if $1 == !delbot { msg botserv bot del $2 }
} üstde böyle yazmissinda:
Eger sonundada $2 durursa botun nicki ve fullname i ayni olur. Buda genelde tüm botlarda öyle yapilirdi. O yüzden istersen orayi degistir. Ne bileyim Web Adresini yaz, yada Mirc Adresini vs. Ama yinede Karar sende tabiki.
Input Eventinde # isareti mevcut Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:input:#: { Buda sadece kanalda calisacaktir demek, Özeldede calismasini istersen # bunu * bunun ile degismen gerek. INPUT eventi oldugu icin kendi mircine eklersen sadece sen yazinca calisir. Baska bir Mirce ekleyip herkes kullanmasini istersen INPUT eventini TEXT eventiyle degismen gerekicek. Oda böyle gözükürdü (Kanal icin): Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:#: { |
"
Aslinda yapmissin zaten , tam olarak ne yardimi istiyorsun onu anlamadim. Bunun baslangicinimi?"
evet baslangici
denicem yardimlarin icin cok tskler.ben yazdigim sekilde denedim ama olmamisati simdide senin dedigin sekilde denicem insallah olur