Cevap: Aşkın Yolculuğu "Yunus Emre"
Yeni sezon hayırlı olsun.
Trt nicedir iyi işler çıkarmaya devam ediyor. Umarım emeklerinin karşılıklarını alırlar.
Çok güzel bir bölümdü.
Müziklerine hayranım zaten..
Favorim : Aşk Müziği (Ney) “Azı çoğu olur mu canın! Can candır ve tektir. Sendeki, bendeki, işte bu kuştaki .. Can aynı can. Can bir." #YunusEmre
“Her can bir gövdeye konuk. Bizim canımız insan gövdesine onun canı bir serçe gövdesine konuk! Tıpkı bu kuşlar gibi.. geldik, konduk, vakti gelende uçup gideriz bu daldan!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Emir geldi mi demir de olsa keseriz!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Madem ki vazife de hesap vermek de senin vazifendir nasılca hal yoluna koymak ister isen öyle yap Kasımım.. Davul birinde, tokmak öbüründe olmaz!" #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Bilmeden nasıl zarar verilir! Beni bilmeyen bana nice zarar verebilir ki! Ona kaza derler. Orda da kar zarar hesabı olmaz !" #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Hemi yorgun hemi argın durursunuz canlar! Biz mi harmanı savurduk, yoğusa buğday derdine düştük de harman mı bizi savurdu..” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Hep seni bekledim! Gönlüm dünyaya mühürlü, her nefesimde seni andım!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Emeğin kıymetini belirlemek harcayana mahsustur! Alın teri dökenindir, ister döker, ister satar!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“İnsanın her istediğini yapmaya gücü ermez amma kendisine yapılmasını istemediğini engellemeye muktedirdir! Hele görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler.” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Dünyaya geldim; ölmeye geldim!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Nereye Yunus Efendi! Buğdayı satmadan nere? Onca uğraştın didindin, ceremesini çektin.. Bizi dahi sildin defterden buğday davasına, hele semeresini yemeden nere gidersin!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Haksızlık ettim Allah’ım! Haklarını da hakkı da gözetmedim. Kötülük düşündüm. Yanıma koma Allah’ım!” #YunusEmre Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |