Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2016, 15:47   #604
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özledikleriniz..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: aynı gün aynı saatte çarşıda olmamıza rağmen bi türlü denk gelemedik kendisiyle özlediğimdir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ömür abimle yaptığımız dedikoduları özledim :a arada facede paslaşıyoruz ama oda arada işte :ı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: anlattığı hikayelerini özledim annesi hala arkasından kovalıyo mudur acaba :d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: sanırım şimdiye kadar tanıdığım en kalbi temiz insan. muhabbetlerimizi çok özledim. bi kere bile görüşemedik ona yanarım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: alıntı diyince aklıma melis geliyo hala. yine aynı şekilde kitap alıntılarını ve kendisini özlemişimdir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yavru kedi/köpek deyince ben geliyordum aklına. hala gelir miyim bilmem. en son kırgındık ben yine de özledim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ve son olarak. kendisini hiçbir zaman affedemicem ama bana olan sevgisini çok özledim. bide yavru samoyed alma hayalimizi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver