Cevap: Sur'u terketmelerine izin verilmeyen 2 yaşlı, askerler tarafından böyle taşındı
haberi az önce iki gözüm iki çeşme şekilde izledim içim parçalandı. amcanın artık soğuktan ve açlıktan sesi çıkmaz olmuş teyze tir tir titriyor. vicdansızlar. insan olan bunu yapmaz. bir yığın küfür etsem, hakaretler türetsem ne içimdeki öfke diner ne de o hainler nasibini alır. üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum biz sıcak evlerimizde otururken kimlerin canı yanıyor kimler aç kimler üşüyor kimler ağlıyor kimler ne çekiyor bilmiyoruz. kalbim çok kırık amca beni benden aldı çok üzüldüm çok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |