Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2016, 23:44   #26
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Diriliş "Ertuğrul" 41. Bölüm

Muhteşem bir bölümdü!
Ayrıca bu kadar az reklamla işi bitiren TRT'ye tekrar teşekkürler!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bölümde en heyecan dolu anlar yaşadığım sahneyi belirtmek istiyorum.
Ertuğrul'un idam anında Selcan'ın Dumruuuuuuuuuul diye bağırarak komutayı vermesiyle Ertuğrul'un yüzünde oluşan tebessüm!
Ertuğrul'un her ne kadar ölmeyeceğini bilsekte Korkut Bey'in ;
"Nefesini yorma! Eğer içinde azıcık iman kaldıysa, şehadet getir!"
demesiyle Ertuğrul Bey'in şehadet getirmesi beni ayrı bir duygulandırdı..

Yeni bölümü heyecanla beklemekteyiz!
ALLAH VAR GAM YOK!

"Boyumun uluları! Pusatımı kuşandığım günden bugüne kadar hiçbir mazlumun kanını dökmedim. Her daim zalimin karşısında dikildim. Çünkü bilirim ki yeryüzünde bir zalimin nefesi kesilse bin mazlumun yüzü güler." #AllahVarGamYok

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"Biz Oğuzun şanlı soyuyuz... Adalet ve hürriyet üzere doğduk, öyle yaşar öyle ölürüz! Sonsuza kadar adalet! Sonsuza kadar hürriyet!" #AllahVarGamYok

"Gel hele, gel… Nereye gidecü? Daha iki çift laf edecü seninle, sonra da kırk katır sopanı yiyeceğün!" #AllahVarGamYok

"Devletler kurup devletler yıkanlara, vazifeli Artuk’ tan selam olsun… Ertuğrul Bey bütün tuzakları bozdu, bütün düşmanları yendi. Müsaadeniz olursa sizi görmeye Ahlat’ a getirmek isterim." #AllahVarGamYok

"Fütuhat ehline müjdelenen fetihler bir bir gerçekleştirecektir. Allah’ın vaadi yakındır. Cihan, fetih sancısının eşiğindedir. Beklediğimiz kutlu fetih ırak değildir." #AllahVarGamYok

"İnsan Musa olmaya azmettiyse Rabbim ona mutlaka bir Hızır gönderir. Kullar vesiledir. Gönderene bakmak gerektir." #AllahVarGamYok

"Oba da anam da sana emanettir ağabey… Bundan gayrı böyle… Başım dara düştüğünde ilk sen bileceksin." #AllahVarGamYok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver