Son iddia Charlie Austin!
Burak Yılmaz'ın sakatlığı, Umut Bulut'un formsuzluğu derken, Podolski'nin de bir süre sahalardan uzak kalacak olması Galatasaray'ın forvet transferini elzem hale getirdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burak Yılmaz'ın sakatlığı, Umut Bulut'un formsuzluğu derken, Podolski'nin de bir süre sahalardan uzak kalacak olması Galatasaray'ın forvet transferini elzem hale getirdi.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Damiao ve İmmobile isimlerinin yanına şimdi de Charlie Austin eklendi.
Milliyet'in haberine göre; İngiltere Championship ekiplerinden QPR forması giyen İngiliz futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'a önerildi.
Haziran'da sona erecek sözleşmesi nedeniyle bonservisinin 1,5 milyon Pound civarında olduğu belirtiliyor. Alıntı: Fanatik
Konu Dream tarafından (12 Ocak 2016 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
Sebep: kaynak eklenmiştir
|