Kızgın Kedi Pearl
Sevimli kedi Pearl kızgın surat ifadesi ile internet aleminin yeni fenomeni haline gelmiş durumda. Gerçekten de her an bir şeye çok sinirliymiş gibi görünen bu tatlı kedinin surat ifadesine şaşırmamak elde değil. Bazen o kadar ters bakıyor ki insanın korkup saklanası geliyor, o derece fena yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Ne çekiyosun kardeşim? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevmesene yaa! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yemekten nefret ediyorum! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yatakta yatmaktan nefret ediyorum! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Açıkta bi şey mi var aga? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uyumaktan nefret ediyorum! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ocak dışısın! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |