Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2016, 21:03   #7
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dogum Gunun Kutlu Olsun '' Selale ''

Anımsanmak cok derin bir duygu, tesekkur ederim Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , cokca sevgiler gönderiyorum lutfen kabul edin (: ~
~

Ah benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'um Sen'li yıllar olsun .. Cok tesekkur ederim guzelim, hadi gel kocaman sarılalım (:
~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beycim tesekkur ederim, cokca tebessumler gonderiyorum sizin icin ^^
~

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kocaman tesekkurler, kelebeklerimi sizinle paylasıyorum lutfen kabul edin (: ~
~

Iyi ki dogdum ve iyi ki sizleri tanıdım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , cokca tesekkur ederim , sevgiler (: >
~

Mutlulugumu paylastıgınız icin tesekkur ederim Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , oyle ki sizin icinde cokca mutluluklar dilerim (: ~
~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver