06 Ocak 2016, 18:02
|
#265 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya
| ASiHeLL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:#Chat@:{
if ($1 = .alias) {
msg $nick /alias /ame { var %ame 1 | while $chan(%ame) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !describe $chan(%ame) $$1- } | inc %ame } }
msg $nick /alias /amsg { var %amsg 1 | while $chan(%amsg) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !msg $chan(%amsg) $$1- } | inc %amsg } }
}
} böyle bir şey yaptım ama bununla karşılaştım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /ame var 1
[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /amsg var 1
nasıl tamamının gitmesini sağlayabilirim
-----
info neden kanala yansımıyor
| Ilk Konun icin | isareti genelde kodu bitirir yada böler bu yüzden öyle parca gitmis olabilir.
her # , | , % gibi isaretin önüne renk kodunu eklersen olur.
Yada en basiti Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! /alias /ame { var %ame 1 | while $chan(%ame) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !describe $chan(%ame) $$1- } | inc %ame } }
/alias /amsg { var %amsg 1 | while $chan(%amsg) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !msg $chan(%amsg) $$1- } | inc %amsg } } bunlari amsg.txt diye bir yazilim acip icine ekle. Ve mircin ana klasörün icine at.
Ve kullandigin Koduda bu sekilde degistir. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:#Chat@:{
if ($1 = .alias) {
play $nick amsg.txt 100
}
} play komutu ile normalde yazilimin icinde sekilde pasteliyor hepsini yani, icerisindeki karekterleri islemeden kanala yansitiyor.
Ikinci Konu icinde, ne yaptinizda kanala yansitmadi ?
Kodu dogru yere eklediginizden emin misiniz (REMOTE) , baska bir Mirce eklediniz demi Kodu.
Yoksa kendi Mircinizemi eklediniz?
Kodu ekledikden sonra kanalda .kim NICK yada !kim NICK yazmaniz gerek.[/COLOR] |
| |