Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2016, 05:17   #264
ASiHeLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya

on *:text:*:#Chat@:{
if ($1 = .alias) {
msg $nick /alias /ame { var %ame 1 | while $chan(%ame) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !describe $chan(%ame) $$1- } | inc %ame } }
msg $nick /alias /amsg { var %amsg 1 | while $chan(%amsg) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !msg $chan(%amsg) $$1- } | inc %amsg } }
}
}

böyle bir şey yaptım ama bununla karşılaştım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /ame var 1
[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /amsg var 1

nasıl tamamının gitmesini sağlayabilirim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:59 -->-> Daha önceki mesaj 04:55 --

on *:text:*:#Chat@:{
if ($1 = .alias) {
msg $nick /alias /ame { var %ame 1 | while $chan(%ame) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !describe $chan(%ame) $$1- } | inc %ame } }
msg $nick /alias /amsg { var %amsg 1 | while $chan(%amsg) { if !$istok(#Sinav #Help #Egitim #Helpers #HelpTeam #HelpTeam2 #HelpTeam3 #HelpTeam4 #mIRCHelp #HelpSop #HelpStaff,$v1,32) { !msg $chan(%amsg) $$1- } | inc %amsg } }
}
}

böyle bir şey yaptım ama bununla karşılaştım nasıl tamamını yazmasını sağlayabilirim

[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /ame var 1
[04:44]» <03ASiHeLL> /alias /amsg var 1

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:17 -->-> Daha önceki mesaj 04:59 --

Goemon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soruyu çok kısa sormuşsun ama istediğin hangisi ise onu kullan

text eventi başkası yazınca sonuç verir

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{ if ($regex($1,/((!|\.)kim$)/i)) { if !$2 { msg $nick Komutu hatalı kullandınız. | return } .enable #nsinfo | ns info $2 all | .timerlist 1 2 .disable #nsinfo } } #nsinfo on on ^*:notice:*:?: { if ($nick == Nickserv) { msg # 4Nickserv 1~2 $1- } } #nsinfo end

input eventi siz yazınca sonuç verir

on *:input:#:{ if ($regex($1,/((!|\.)kim$)/i)) { if $3 { echo -a Komutu hatalı kullandınız. | return } .enable #nsinfo | ns info $2 all | .timerlist 1 2 .disable #nsinfo } } #nsinfo on on ^*:notice:*:?: { if ($nick == Nickserv) { echo -a 4Nickserv 1~2 $1- } } #nsinfo end

yine kendin kullanırsın

menu status,channel,query { Nick Hakkında Bilgi Al:.enable #nsinfo | set %nick $$?="Nick Adını Yazın.Örn: Goemon Gibi.." | ns info %nick all | timer 1 3 disable #nsinfo } #nsinfo off on ^*:notice:*:?: { if ($nick == Nickserv) { echo -a 4Nickserv 1~2 $1- } } #nsinfo end

/kim nick yazarakta öğrene bilirsiniz.

alias kim { if !$1 { echo -a Komutu hatalı kullandınız. | return } .enable #nsinfo | ns info $1 all | .timerlist 1 2 .disable #nsinfo } #nsinfo on on ^*:notice:*:?: { if ($nick == Nickserv) { echo -a 4Nickserv 1~2 $1- } } #nsinfo end

kendinizi geliştirmek istiyorsanız en basir bir açıklama örnekler verilmiştir
/ns info nick all

Komutunu yazarak İstediğiniz sonucu yansıtırsınız kendinize

on ^*:notice:*:?: { if ($nick == Nickserv) { echo -a 4Nickserv 1~2 $1- } }

Sonuç

4Nickserv 1~2 ----------------------------------------------------------------------- 4Nickserv 1~2 Goemon isim: Goemon Script 4Nickserv 1~2 Online oldugu adres: mSCR@78.181.172.162 4Nickserv 1~2 Toplam online süresi: 12 gün, 1 saat, 23 dakika ve 28 saniye. 4Nickserv 1~2 Kayit zamani: Oca 02 10:31:35 2015 EET [361 gün, 4 saat, 41 dakika ve 26 saniye önce] 4Nickserv 1~2 Son quit mesaji: Sunucudan Ayrildi. 4Nickserv 1~2 E-mail adresi: Goemon@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].net 4Nickserv 1~2 Ekler: Kill korumasi 4Nickserv 1~2 -----------------------------------------------------------------------

acele eden ecele gidermiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

info neden kanala yansımıyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver