Cevap: 1. Haftanın (2016) Çok Bilmiş Konuğu • Goemon •
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İlk Üyeliğimi 26 Ekim 2008 Tarihinde SkandaL Nickiyle Yaptım Şuanki Banlı Nick GuestX
İkinci Üyeliğimi 28 Nisan 2012 LoRdLaR Nickiyle Yaptım Şuanki Banlı Nick Guest284750
Üçüncü Üyeliğimin Tarihi 2014 Yılı Diye Hatırlıyorum Onuda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abim Forumdan Ayrılınca Kendisi Çok Sevdiğim Biri Olduğu İçin Nickimin Üyeliğini Sildirdim.
Yine Aynı Goemon Nickini Sildirdim Onun Tarihini Hatırlamıyorum.
Foruma 2008 de Üye Oldum Forumu 2006 Yılında Gördüm Ama Benimsememiştim O Yıllar Çünkü Ozamanlar Chat Daha Önemliydi Bense O Yıllar Hiç Birşey Yapamadım Çünkü Maddi durumumuz Kötüye Gidiyordu Gittide Zengindik Fakir Olduk Bunada Şükür Dedik ilk Bilgisayarımı aldım internet kafeye para kazandırmaktan kurtuldum ama benim serüvenim 2006 yılında değil 2002 yıllarında başladı çok hatırlamıyorum ama o yıllar takıldığım yerde ilgi odağıydım çünkü çok farklı düşünen biriydim sonra bıraktım geri girdim böyle işte.
forumu kimse tavsiye etmedi o yıllar yani 2008 yılında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abinin forumda bir yazısını görmüştüm sonra dedim mırc scripting neymiş zaten banada lazım girim ben istedikçe verirler dedim ama öylede olmadı nedense o yıllar bir çok kişi zaten bırakma aşamasına gelmiş hatta iş dolayısıyla girememe seviyesine kadar gelmişlerdi.hatta ismi lazım değilin biri bu işler boş işler diyince o an yine bi kararsızlıkta kaldım.yani bana kimsenin tafsiye ettiği bir forum sitesi değil burası tesadüfen bulduğum bir forum sitesi yani çok şey yaşadım bu forumda bugün birini admin ekle yarın sil ertesi gün mod cayır cayır konular açardı bir ay sonra silinirdi tabi bunlar beni ilgilendirmez ama bizzat çok olaya tanık oldum |