Cevap: 1. Haftanın (2016) Çok Bilmiş Konuğu • Goemon •
Goemon Ağrılı Bir Ailenin Sekiz Kardeşin En Küçük Yada Son Beşik Denilen Dokuzuncu Çoçuğudur, Doğma Büyüme Kayseri'liyim.
Ev Dekarasyon Yani Asma Tavan Ustasıyım Ama Bu İşi Bırakıp Serbes İşlere Yönelen Biriyim Çünkü Kayseride Ekmeği Sağ Elleriyle Uzatıp Sol Elleriyle Geri Almasını Bilen Bir Şehirdir.
Özlemlerim İsmi duyulup Nam Salmış Kişilere Bir Özlemim Vardır Hani Keşke Bende O zamanlarda yaşasaydım dediğim özlemlerim var.dost bildiğim insanlara uzak olduğum için onlarada ayrı bir özlemim var.
Allah tan çok Korkuyorum.Bana Karşı İftira atılmasından korkuyorum.yapmadığım birşeyi yaptı demelerinden korkuyorum.bu korkularım yerine göre değişe biliyor.tabiki zarar vermekten korkuyorum.
benim bir hayat felsefem yok ama kendi anlayışımla şöyle diyim bu hayatta olmasını istediklerimi zaten devletimiz ve milletimiz sağolsun tersine uyguluyorlar yani bu hayattaki istediklerim hep tersine gidiyor tersine dönüyor bazen acep istemesem mi diyede düşünüyorum.örnek verecek olursam bu ülkede önceden türksün kürtsün diye bir terim yada kavram yada anlayış yada algı yoktu ama nedense terör 89 da çıktı bu teröre destek verenlerin hepsi gülerek bu ülkenin gidişatını kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.şimdi bu durumda olan bir ülkemizde ne gibi bi hayat felsefem ola bilir ki?
hayattan bir beklentim yok.sadece anı yaşıyorum doğru bildiklerimi uyguluyor ve söylüyorum yani bugünün yarını yok benim için onun içinde yarınıma hayaller kuramam anı yaşamak daha güzel.
IF onun icin ne anlam ifade eder? düne kadar çok şey ifade ediyordu ama artık etmiyor.buraya sadece sevdiğim insanlar için giriyorum artık yani neden derseniz ben burda iki nickimin üyeliğini sildirdim bu üçüncü nickim umarım yine aynısı olmaz ama gidişat onu gösteriyor gibi.
En çok Sevdiğim Üye Erkeklerden Dostum Dediğim Aileden Saydığım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tır.
Bayanlardan kim dersen Seni Çok Seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
benim öyle inişli çıkışlı bir hayatım olmadı ama şunu belirtim bir amacım bir hedefim var aslında ama onları gerçekleştire bilirmiyim o anı yaşarmıyım onu bilmiyorum işte.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tşk Ederim. |