Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2016, 19:23   #1
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
yoSun kardeşimizin vefat eden babası için hatim yapıyoruz

Selamun aleykum arkadaşlar...
Bildiğiniz üzere @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın babası kasım ayında vefat etmişti. Babası için Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Vefat eden babası için hatim yapıp ruhuna hediye etmek istiyoruz.
İF ailesi olarak yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri de bu olur inşallah.
Katılımlarınızı bekliyorum.
Katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıya yorum yazarak katılmak istediklerini ve almak istediği cüzü bildirsin.
Birden fazla cüz alabilirsiniz. Okuduğunuzda bu başlık altında bildirmenizi istiyorum.
Şubat ayına kadar süremiz var. Hatim duamız umrede yapılacaktır.
Gayret bizden tevfik Allah’tan.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
2. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
3. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
4. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...](okundu)
5. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
6. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
7. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
8. Cüz - Mustafa Eren Yılmaz (Okundu)
9. Cüz - Mustafa Eren Yılmaz (Okundu)
10. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
11. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
12. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu)
13. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Okundu )
14. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Mustafa ) (Okundu)
15. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Mustafa ) (Okundu)
16. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Nurdan) (Okundu)
17. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Nurdan) (Okundu)
18. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Kübra) (Okundu)
19. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Güler) (Okundu)
20. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Güler) (Okundu)
21. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Zekiye Abla) (Okundu)
22. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Zekiye Abla) (Okundu)
23. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Zekiye Abla) (Okundu)
24. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Zekiye Abla) (Okundu)
25. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)
26. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)
27. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)
28. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)
29. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)
30. Cüz - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hafız bir abi) (Okundu)

Konu NarÇiçeği tarafından (29 Ocak 2016 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver