Cevap: Diriliş "Ertuğrul"
#Başkoydum "Kabalaştım, hoyratlaştım sana karşı... Hakkını, hukukunu herkesin içinde ayaklar altına aldım... Şu kırılası ellerimle sana vurdum... Her biri için senden af dilerim" #Gündoğdu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Cihan yıkılsa da… O kutlu vakit gelene kadar, evlatlarımızın ve obamızın başında olmalısın Hayme… Cihanı saracak olan karanlık , bu otağın içinden yükselecek ışıkla aydınlanacak" #SüleymanŞah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Yeter Dayı! Yeter!!! Neyin davasını güdersin hala? Olup biteni görmez misin? Beni fare gibi kafese tıkmak için elinizden gelen her şeyi yaptınız… Bak dışarıdayım işte!" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Sen otağına böyle hainleri almaya devam ettiğin sürece daha çok başına bela gelir dayı!" #Gündoğdu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Gardaş ne öyledir ne böyle? Ben obaya gidecü... Beyimin kellesini ortaya komam ben... Koyan olursada kellesünü başak gibi biçerim gardaş… Yetti gayrı." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#BaşKoydum "Karanlığı yarıp, içinden sabahı çıkaran O’dur… Geceyi huzur ve istirahat için; güneşle ayı da, muayyen bir hesapla devretmek üzere yaratmıştır. İlim ilimliğini, dua temiz bir kalbin sesini ayrı kollardan iki ırmak gibi O’nun iradesine ulaştırır. Gerisi O’nun takdiridir." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Obaya giden büyüt yolları tutun... Tuğtekin ya da değil, obaya giden kim varsa... Herkes ama herkes obaya varmadan ölecek.... Zafer günümü yas günüme dönmesine izin vermeyeceğim." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Senin topladığın bu toyda, ola ki beyler adaletten şaşarsa Oğuz’un kolları bir bir kırılır... Göğsünü Anadolu’ya yaslamış Selçuklu da dağılır gider bilesin." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "O yangını tükürüğümüzle boğarız gardaş evelallah... onların toylarını da mahkemelerini de otağlarını da başlarına yıkarız." #Bamsı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Yılkı at yavrusunu bir kez yitirmeye görsün! Çatlayana kadar durmaz… dibi görünmez uçurumlar anca onu durdurur." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#Başkoydum "Hazreti peygamberi mağara da bir örümcek ağıyla müşriklerden koruyan Allah bizi de koruyacaktır." #İbnArabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |