|
Run Nickli Üyeden Alıntı
|
Kolay gelsin, foruma çok çabuk adapte olduğunu gordum. Bunun sırrı nedir, diğer sorum ise burada seninle takılan iyi bir diyaloğunun olduğu bir arkadaşın var, yazilariniz dan anlaşılıyor. Biz bu filmi daha önceleri çok gorduk bu forumda, çok iyi dostlar şimdi ayrı kulvarlar da yarışıyor, dostluk hakkında ki fikirlerin neler..
|
ıyı bır gozlemcısın ama kacırdıgın doneler var.. cok cabuk adapte olmadım flooddan ne kast ettıklerını bıle kac kez ceza yedıkten sonra farkettım ama sonucta atla deve de dgl alısılmayacak bısı yok.
Ikıncı soruna gelırsek dostluk ask gıbı bıraz cok anlatamazsın yasarsın oyle dogal gelısır kı senın ozellıkle bır sey yapmana gerek yoktur ztn. tam da olması gereken gıbı hersey dersın ve su akar yolunu bulur. Kast ettıgın dostum ıkı gun once dost edındıgm bırı dgl bırlıkte cok yasanmıslıklar atlattıgım kızdıgım darıldıgım yerı geldıgınde kardesım dedıgım cok ozel bırı . Hayatım da hep var olucak mı bılmıyorum olmasını dılıyorum olması ıcın elımden gelenı yapacagım. @Aylız kıymetlım hıc gıtme bı yere ok