@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazinin fiyakasini bozmusum azicik af buyur lutfen mobilzedeyim
*Öncelikle seni tebrik etmek istedim; ne icin oldugunu anlamasam da tsk ederim
Lafı fazla uzatmadan seni sorularla baş başa bırakayım. Şimdiden vereceğiniz özverili cevaplar için Teşekkür Ederim
[*]En sevdiğin ilk 5 film hangisi: Neseli Ayaklar.Yarindan Sonra. Baska dilde aşk. Buz devri ve Vatansever[*] Tekrar yaşamak istediğin bir gün olsaydı hangi gün olurdu: Yegenlerimin dogdugu gun[*] Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi: Ablamin evlenmesiyle evdeki sorumluluklari ustlenmem[*] Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdiniz: Anaokul ogretmeni [*] Adınızı değiştirebilecek olsanız, hangi isimle değiştirirdiniz: Adimi seviyorum bence guzel
[*] Yapıpta pişmanlık duyduğun bir olay Nedir: Asık olmak belki de tam karar veremedim buna
[*] En çok kızdığın kelime Nedir: Kız.. Kızım ve sırıtma denmesi[*]Ayrıca bir sonraki berenizin rengi ne olacaktır : İstanbula kar yagicakmis bembeyaz sehre kipkirmizi bere takip Turkiye min renklerini temsil etmeyi dusunuyorum uygun mudur? (Hemen sevinme kırmızıyı duyunca hic bir yerinde sarı olmicak beremin
Şimdilik Bu Kadar
Tesekkurler..