Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2015, 00:46   #9
Lila
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 115. Haftanın Çok Bilmiş Konuğu • Rena •

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazinin fiyakasini bozmusum azicik af buyur lutfen mobilzedeyim

*Öncelikle seni tebrik etmek istedim; ne icin oldugunu anlamasam da tsk ederim
Lafı fazla uzatmadan seni sorularla baş başa bırakayım. Şimdiden vereceğiniz özverili cevaplar için Teşekkür Ederim
[*]En sevdiğin ilk 5 film hangisi: Neseli Ayaklar.Yarindan Sonra. Baska dilde aşk. Buz devri ve Vatansever[*] Tekrar yaşamak istediğin bir gün olsaydı hangi gün olurdu: Yegenlerimin dogdugu gun[*] Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi: Ablamin evlenmesiyle evdeki sorumluluklari ustlenmem[*] Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdiniz: Anaokul ogretmeni [*] Adınızı değiştirebilecek olsanız, hangi isimle değiştirirdiniz: Adimi seviyorum bence guzel [*] Yapıpta pişmanlık duyduğun bir olay Nedir: Asık olmak belki de tam karar veremedim buna[*] En çok kızdığın kelime Nedir: Kız.. Kızım ve sırıtma denmesi[*]Ayrıca bir sonraki berenizin rengi ne olacaktır : İstanbula kar yagicakmis bembeyaz sehre kipkirmizi bere takip Turkiye min renklerini temsil etmeyi dusunuyorum uygun mudur? (Hemen sevinme kırmızıyı duyunca hic bir yerinde sarı olmicak beremin

Şimdilik Bu Kadar

Tesekkurler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver