|
X-large Nickli Üyeden Alıntı
|
kimsin neden forumdasın ve forum kuralları ne ifade ediyor
|
Merhaba..kimsin sorusuna cvp buldugum da yeniden konusuruz zira hayat kim oldugumuzu anlama seruveni degil midir birazda..
Forum eglenme ogrenme ve zaman gecirmek icin iyi bir aktivite benim icin.. Kurallara gelince her ne kadar asi ve kasitli olarak kurallara uymadigim vurgulanmaya calisilsa da asla oyle bir sey yok tam aksine hayatta kati kurallari olan ve bunlara uyan biriyim .. Özetle kurallara uyalim uymayanlari uyaralim arkadaslar.. Tesekkurler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --
|
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
|
Kolaylıklar diliyorum sana uzatmadan soruma geçiyorum. ^^
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya göre arkadaşlık kavramı nedir, nasıl olmalıdır?
|
Tesekkur edip kisaca yanitlayayim bende @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] samimiyet ve guven barindirmali icinde arkadaslik bazen ailenden daha cok gorup zaman gecirdigin insan oluverir arkadasin..bazen kimseye anlatamadigini onunla paylasirsin..Hayatimizdaki onemli mihenk taslarindan biridir herbiri ..dilegim iyi olanlar ciksin hep karsimiza..