Cevap: Çikolatanı IF'den Biriyle Paylas !
Bensiz burda cikolatalar paylasırsınız hı? Yetisemedim diye benim adıma ayrılan cikolataları duydum ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hadi onu gectim dolaba sakladıklarımda yenilmez hale gelmis cunku @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dolabın kapısını acık unutmus ! Oyle ki foruma gelirken aldıklarımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile paylasıyorum .. ^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninle pastamı paylasıcam sana cikolata yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] siz kazana dustunuz size ceza ((:
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |