Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum hoşgeldiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumda aktif kullanıclarımızdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Abi kardeş dost arkadaş herzaman yanımda olduğunu hissettiren can o can değerlidir benim için çokça sevgiler...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok eskilere dayanır tanışmamız değerlidir yeri hep ayrıdır sevgiler.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Sevdiğim arkadaşlarımdan siyah incinin bidenesi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Değerli dost kardeş can.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yeri herzaman ayrıdır bende beşiktaş sevdamız vardır dağları bile deleriz çokça sevdiklerimden değerlidir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kedileri sevmeyen ben onun sayesinde az da olsa sevmeye başladım değerli hanım hanımcık çokça sevdiklerimden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum hoşgeldiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumda uzaktan uzağa takip ettiğim sevdiğim üyelerden değerlidir. |