Cevap: Anlatsamda Anlamazsın
Nerden başlarsam baslim yazmaya sensizligin tarifi yok sahi babam kac gundur yoksun 1 2 3 tam 30 gün oldu yoksun etrafimdakiler hadi cnm oldumu okadar diyor o 30 gün bana 30 sene gibi yokmuşsun gibi geliyor sensiz nefes almak bile ne kadar zormuş BABAM...sakin kizma bana bazen cok dagiliyorum sensiz hicbiseye anlam yukleyemiyorum okadar bos okadar anlamsizimki sensiz hicbiseyin tadi yok alisicaksin diyorlar demesi ne kadar kolay dimi? Peki sensizlige alissamda aklimdan beynimden silebilirmiyim her an her dk aklimdasin...Biseyi basarmak gibi hedeflerim kalmadi ben o hedeflere ulasirken beni tebrik edip open kizim diyen sen yoksun ...En cokta pazar sabahlari zorlaniyorum baba odamim kapisindan seslenmeni bekliyorum nurum hadi kalk deyisini ozluyorum ne kadar guzel seslenirdin oysa hic kiyamazdin ...Annem sensizlige alismaya calissada oda alisamiyor hickimse alisamadi senin yokluguna Allahtan duam seni nurlar icinde uyutsun sen bizi merak etme babam biz sensiz üşümüyoruz yine yalan soylemeye basladim aslinda sensiz buz gibiyiZ ama seni dusundukce senin huzurlu oldugunu hissedince geciyor biraz neyse SENI COK OZLEDIM BABA.. |