@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yardımcı admin tanışmadık daha kendisi ile
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Beni çileden çıkaran , ama bi o kadar da mutlu huzurlu olduğun can parçası bir insan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : can can bacılarından biridir zor güç buraya getirdik onuda inş gelir daha çok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bakıyonda tanıtsana kendini
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tanımıyom ki
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gördüğüm kadarıyla neşeli bir arkadaş ama tanışamadık ki
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tek Kelime ' ADAM'
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eger tanıdığım kişiyse iyi bir kişilikli birisi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ki
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Can dostlardan