Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2015, 13:41   #10
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 114.Haftanın Çok Bilmiş Konuğu ~Feronia~

LeyLa

Canim arkadasim, iyi niyetlim. Seni gordugumde gulumsuyorum.. dunyada hala senin gibi insanlar var.. iyi yureklim

*En çok sevdiğin şarkı hangisi? Kubat: dermanimsin, kara agac
*En çok duygulandığın anında neler yaşadın? sanirim senenin basinda yasadigim saglik olayinda hayatimin en duygusl anlarini yasadim. bir kac duygu bir anda, korku, endise, ofke..
*Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyormusun! ? Dusunuyorum , allah izin verirse.. temelli insallah
*Yılbaşında ne yapacaksın? evdeyim ailecek birlikte olcagiz, fazla kutlamiyoruz
*Boş zamanlarında neler yaparsın? Bos zaman fazla bulamiyorum, buldugumda dinleniyorum, ailemle zaman geciriyorum
*Yaşadığın yeri biraz anlatırmısın? sakin bir yer. turkiye gibi civil civil degil, monoton hayati var.. insanlar sabah ise gidip aksam geliyor.. Erkenden uyuyorlar.. Robot gibi yasadigim bolgede Allahtan cok Turk var.. bu cok onemli cunku baska bolgelerdede yasadik basimiza gelen kalmadi. Turk toplumun birlik beraberlik olmasi guc demek..
*Bu kadar güzel yürekli olmak zorunda mısın?
Canimsim guzel bakan guzel gorur canisi. O yureginin guzelligi
tesekkur ederim optum

.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet