Oncelikle konu icin tesekkur ederim ezgicigim
kimseyi fazla SIKmadan sorulara cevap vermeye caliscam
lutfen Turkcemi idare edin malum gurbetcinin hali...
Hesna
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ederim kolay gelsin. Soruma geçeyim bende,
- Hayat felsefen nedir?
Saol canisi
babamin sozu var, dimdik ayakta dur kizim, zorluklar birer imtihandir.. Allaha guven sabret, kimseye muhtac olma. Bu sozler benim icin cok onemli, ve bu yasima kadar babamin sozleriyle zorluklara karsi mucadele ediyorum. Hayat gecici.. sabir ile herseyin ustesinden gecebiliriz.
KuL:
Sorular icin tsk ederim.
Burcun nedir? Kova
Burc Yorumlarina inanirmisin? Inanmam . ama insanlarla gulmek icin eglence amacli gulup gecerim
Evinde Hayvan beslemek istesen, bu hangisi olurdu ? Hayir, hayvanlara eziyek olarak goruyorum, onlar evlerde degil kendi ortamlarda olmali
Keskelerin varmi? Cok
keske guvenmeseydim, keske sevmeseydim, keske keske ah keskeler
Organ bagisi hakkinda ne düsünüyorsun, sen yaparmisin? Iyi birsey, sanirim yapardim, muhtac bir insana hayat sansu vermek harika birsey olmali
Hobilerin nedir? fazla hobim yok, cocuklari cok seviyorum onlarla zaman gecirmek mutlu ediyor. Resim cizmeyi seviyorum, grafik, multimedya ilgim var
En sevdigin Icecek? Kahveee
Internetsiz bir Hayati düsünebiliyormusun? Daha iyi olurdu sanki. Eskiden daha mi mutluyduk..? zor gelsede dusunebiliyorum
Bunlari cidden merak etdim , Tesekkür ederim. Ben tsk ederim
Jumanji sorular icin tskler
*Sana göre aşk? Guven, sadakat
* Sana göre sevgi?
* Sana göre macera? dunyayi gezmek benim icin bir macera sayilir
* Sana göre düş?
* Sana göre hayal? insan hayal ederek mutlu olur
* Sana göre kardeş? sirlarini paylasabilmek
* Sana göre dost? Kotu gunde yaninda olan
* Sana göre aile? Can, hersey.. Karsiliksiz sevgi
* Sana göre sevgili? Mutluluk, huzur
* Sana göre eş? hayat arkadasi. Iyi ve kotu gunde birlikte mucadele vermek. Yuva.
* Sana göre hayat? Gecici, imtihan
* Sana göre insan?
* Sana göre hayvan?
* Sana göre özlem?
* Sana göre hasret?
* Sana göre beklemek? sabir
* Sana göre gitmek? Ancak Mecbur olursa..
* Sana göre mutluluk? Mutlu yuva, coluk cocuk, saglik..
* Sana göre mutsuzluk?
* Sana göre endişe?
* Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? sarmaaaa
* Şu anda yaşayan Dünya liderleri arasında hangisinin yerinde olmak isterdin?Neden?zor soru
* Hayatının dönüm noktası olarak gördüğün bir olay yaşadığını düşünüyomusun? Nisanim bittigimde, hayatim degisti.
* Size Bir Ülkede Vatandaşlık Hakkı Veriliyor.Hangi Ülkeyi Seçerdiniz? Turkiyemden sasmam
* Yakın arkadaş veya arkadaşlarınızdan hangi şekillerde zarar gordunuz? Sir verdigimde, sir kalmamasinda.. Zarar gordum.
* En sevdiğin ve anlamlı bulduğun söz?ve neden?
* En sevdiğin sanatçı kim?kubat zara, emre aydin,
* En sevdiğin şarkı? kubat: dermanimsin
* En son ağladığın şarkı/film?
* En çok güldüğün film/oyuncu? Kemal sunal
* En çok tanışmayı istediğin oyuncu yabancı/yerli?
(sorular Her üyeye sorulan sorulardır )
Yasiyom kral
isler yogun bu aralar anca bakabildim