Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2015, 01:36   #2
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Drone’ları drone ile yakalıyolar!

Güzel paylasim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Görünümü bu sekilde.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

---

Aslinda sunu demektde fayda var, Droneler hakkinda ne kadar cok kötü haber ciksada iyi haberleride mevcut.

Örnek Fransadaydi yanlis hatirlamiyorsam, bir üniversite ögrencisi drone ile ilk yardim projesi baslatmisti.

Acil bir arama geldiginde, ambulansdan daha hizli diye ilk drone variyordu olay yerine ve üzerindeki kamera sayesinde, Ilk yardim görevlileri daha erkenden Sesli Yardim edebiliyordu. Ayni zamanda icinde bulunan Elektrik Shockerler sayesinde Kalp Masajinda verilen Elektrik Shockunu verebiliyor.

Ama kisa ve öz
Droneler güzel seyler, bende var yeni projeler icin birtane DJI S1000+ evde

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet