13 Aralık 2015, 08:30
|
#14 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Coder, Coders NediR!!!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam Sizlerin Sözüne Söz Söylenmez Çünkü Çok Doğru ve Güzel Yazmışsınız Tşk Ederim.Bu Konuyu Açmamdaki Tek Sebeb Şuydu Burda Birileri Emek Vermiş Doğrudur.Lakin Emek Vermek İstiyenlerde Var Buda Doğru.Lakin Üç Beş Güzel Kardeşimiz Var Sağolsunlar İnsanların Heveslerini Kırıyorlar Sizin Yazdıklarınıza İmza Atıyorlar Sanki Görende Onlar Yazmış Geçenlerde Biriyle Sohbet Ediyorum Türkiyede En İyi Coder Şu Dedi Adamın Ne İsmi Var Nede Cismi Yahu Haydi Ben Editciyim Yada Alıyorum Sağdan Soldan, Yinede Birşeyler Yapa Biliyorum Sıfırdan. Dediğiniz Gibi Derslerin Tamamı Verilmiş.Yani Meselenin Özü Belki Yanlış Keşifler Yaparak Yazdım Bu Değerlendirmemi Ama Niyetim Şuydu Benim Gözlemlediklerimin İçindeki Nicklerin Yapmış Olduklarını Gördüm Emeklerini Gördüm Gayretlerini Gördüm ve Bunlar Varken Sizin Coder Dediğiniz Kişiler Nerde Demeye Getirdim.Ve Şudurki iRC Coder ile mIRC Coder'i Ayırt Edemiyorlarsa Bu Konuyu Okuyarak Ayırt Etsinler Dedim.Kimlerin Ne Yaptıklarını Bilsinlerde Sonra Ayrı Bir Moda Bağlamasınlar Kendilerini Dedim. iRC Scripting Hakkında Bir Yorum Yapmadım Lakin Sormuşsunuz Bende Nedir Diye Sorayim Ozaman? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşimde mIRC Script Coder Ney Peki Diyor? Valla Kardeşim mIRC Coder veya mIRC Script Coder Fark Edermi İkiside Aynı Bana Göre Çünkü İkiside Aynı Yol Yani Birinde Script Kelimesi Yada Sözü Var Diyince Çokmu Değişik Bir Durum Oluyor Bildiğini Açıklarsan Sevinirim Burdaki Amacımda Budur Zaten Tartışacaksak Bir Konu Bir Başlık Altında Şu Nedir Bu Nedir Diyerek Konuşmak En Doğrusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani Daha Yazmadıklarım Var Örnek Olarak Verecek Olursam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Gibi Bu mIRC Scriptingi Benimseyip Code Yazan Kişiler Var Daha Niceleri Var.Yani Birileri Birşey Yapıyor Diğerleri Çekemiyor ve Çekemediği Gibide Saldırıyor Sende Öğren Kardeşim Siz Öğrenmek İstedinizde Biz Sizlere AAAAAAA Ayşenin Zehranın Oğlu Gelmiş Bunlara Öğretmeyin Demiyoruzki Herşey Yazılmış Oku Öğren Kardeşim?
Bi Anımı Yazim ilk Başladığımda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Team Wier ile Benim Bilgisayırıma Girip Bir Saat İçinde İstediğim Herşeyi Sıfırdan Yazdı İlk Öyle Görmüştüm Kodun Ne Olduğunu Sonra Orda Toprak ın İmzası Vardı Kendisi Değiştirerek Adımı Yazmıştı Yani Şimdi Ben Bu Adamın Emeğini Hakkını Nasıl İnkar Edeyim.
Yada Sadece Ben Değil Belirli Kişilerde Olsa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocanın Bize Günlük Verdiği 1 Saatlik İki Saatlik Dersleri Hatta Takıldığımız Yerde Püf Noktası Bu Dediği Hatta Hiç Yapamadığımda 100, 200 , 300 Satırlık Kodlarımı 50 Satırda 25 Satırda Hatta 15 Satırda Yazıp Verdiğini Biliyorum.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yani Herkes Coder Olabilir Belki Ama Bu Kadarda Olamayız.Çünkü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne Demek İstediğimi Çok İyi Biliyor Aslında Geç Başladık Yada Geç Kavradık.
Lakin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hasan Hocamın Bir Sözü Vardı Bir Gün Sormuştum Hocam Benden Birşey Olurmu Diye İlerleme Var Demişti Ama Sonrasında Şunu Demişti Anlamamıştım Ogün Ne Demek İstediğini Lakin Sonra Jeton Düştü.Dediği Söz Şuydu Challenge; Meydan Okuma
Diyorduki En İyi Coder Meydan Okuma da Belli Olur, Sorulan Sorulara En Kısa Kodu Yazıp, ve Yazdığı Koda En Hızlı İşlevi Yani Sonucu Verdirte Bilene Coder Derim Diyordu.
Kısa ve Öz Yada Hızlı ve Pratik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gibi Birşeydi Sanki Demek İstediği
Yani Kısacası Oda Şunu Çok İyi Biliyordu Her Code Yazan Coder Değilmiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |