Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2015, 14:14   #180
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Anlatsamda Anlamazsın

Alıp başımi gitmek çok uzaklara gitmek ingilterede veya isvicre'de kaybolmak istiyorum ... Tanımadığım lisanini bile bilmediģim insanların içinde kaybolmak unutmak istiyorum herşeyi... Ama nereye kaçarsam kaçayım nereye gidersem gideyim içimdeki boşluk hiç dolmayacak hayatımın en zor zamanlarını yaşadıgım günlerde babamın Nur'um dundulem deyişi hiç gitmiyor kulağımdan daha hersey tam yoluna girmişken tam şimdi meleğimle güzel bir hayat yaşayacakken hemde 15 gün kalmışken evlilik yıl dönümünüze her yil hatirlardin anneme bi gül getirirdin ama saklardın bilmemezlikten gelir bizim kutlamamızı beklerdin şakalaşmayı çok severdin babam hep yüzünde tebessumle yaklasirdin herkese hadi baba annemi öp bugün evlilik yil donumunuz dedigimizde aaaa bugun mu derdin BABAM annem bize emanet sen nurlar icinde uyu biz yine sizin evlilik yil donumunuzu kutlucas bu kes tek fark var sen bizi yine guler yuzunle seyredeceksin biz senin varligini hissedecegiz ama sana dokunamayacagiz iyiki varsiniz iyiki sizin evlatlariniz diyip sarilamayacagiz belki annemi ne kadar cok sevdigini onun seni nasil sevdigini biliyorum belki bu acinin icinde annem hatirlamayacak yarin evlilik yil donumunuz oldugunu aslinda biliyormusun babam cani okadar yaniyorki bende ona hatirlatmayacagim belkide oda hatirlayacak ama bizim canimiz acimasin diye bilmemezlikten gelicek...Bugünüme gelmemdeki en büyük pay sana ait..kücüktüm daha her aksam eve gelmeni beklerdim elin hic bos gelmezdin sevdigim ne varsa doldururdun benim nur yuzlu babam ben sensiz cok yarımım ama senin delikanli kizin azcik agliyor sakin kizma ona cunku seni cok ozluyor bilirim sen benim gozumden bir damla yas aksa sen benden once aglardin ah be babam kizma iste sen bana napim cok ozluyorum ...Universiteye gittigimde ne kendin geldin nede yanimda birini yolladin benim kizim halleder yasamayi kendi basina basinin caresine bakmayi simdi ogrenicek derdin benim kizim mert herseyin ustesinden gelir derdin ama bana belli etmeden benim pesimde bir golge gibi dolasirdin ah be babam simdi sadece fotograflarinla konusuyorum hergun topragina gelip elimi surup sana olanlari anlatmak isterdim rahat durmayacagimi biliyordun degil mi o yuzden uzaklara gittin frown ifade simgesi ...Ama biliyormusun babam seni yolcu eden okadar cok insan vardi ki cok kalabalikti ve herkesin dilinde senin tatli dilin guleryuzun vardi tamda senin istedigin gibi herkes ordaydi sen cok severdin insanlari misafirleri arkadaslarini dostlarini aileni akrabalarini herkesi severdin hepsi ordaydi babam...Gunlerdir telefonlarimiz susmuyor zilimizin sesi hic durmuyor cok sevenin var babam herkes senin gibi bir babaya sahip oldugumuz icin gurur duymamamizi aglamamizi o hep gulen adam olarak anilarimizda sizde lutfen uzulmeyin diyorlar peki babam icimdeki yangin icimdeki volkan nasil söner? Gözyaslarim akmassa acim azcikta olsa nasil diner kizma bana babacigim ne olur ben seni cok ozluyorum burnumun diregi sizliyor senin iyi oldugunu dusunup mutluluktan agliyorum aslinda baba ilk defa sana yalan soyluyorum ben mutluluktan degil sensizlikten agliyorum....Nurlar icinde uyu melek yuzlu BABAM...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet