Yazım yeteneği her insana bahşedilmiş bir özellik aslında..yazanların benden daha üstün Yada daha duygu yüklü insanlar olduğunu düşünmüyorum
Dolayısıyla bir yetenek demek de abartı olur..
Yazar olmak ve yahut etkileyici bir kaç cümleler bütünü ortaya çıkarmanın..pek matah olmadığı kanaatindeyim
Misal ben okur değilim..hatta hiç okumam..okumak etkileşimdir özgünlüğün kaybedilişidir
Bu sebepten ötürüdür ki esinlenmek istemem bir yazardan..her insanın kalemi ve kelimeleri şahsına münhasırdır
Üslubu tarzı ve hayata olan bakışı yansır kelimelerine..yazar olduğumu elbetteki iddia edemem..becerebildiklerim beyinsel printlerden ibaret
Yazmayı sevdiğime göre ve bunu bir meslekten ziyade zevk için yaptığım düşünülürse..buna printer'lık diyebiliriz
Yazmakta herhangi bir zorluk yaşamıyorum..mutlaka yazmalıyımda yok
İşin özeti Zaman zaman birikintilerin oluşturduğu bir yığılmayı..boşaltım yapıyorum
Okur olmadığım için pekde fazla yazar tanıdığımda söylenemez..yalnızca birkaç isimden ibaret
Orhan Veli ,Orhan Kemal ve Namık Kemal ..kısaca Orhan Brother's & Kemal brother's
Namık Kemal'ide kö
prü şiirinden bilirim..hani şu "geçme Namık Kemal kö
prüsünden incitirsin vakvakları" dizelerinden..
Hepsi ebedi eserler..edebiyatımızın mihenk taşları..saygıda kusursuzluk ve imtina
Hangileri ebedi hayata intikal etti..hangileri sağ onu bile bilmem..düşün yani cehaletin tam dibi
Küçümsemek değil elbette..bir tiye alışta yok bu durumda..
Aslında söylrmek istediğim başka benim..cenabı Allah her insana gramajı değişkenlik göstersede kapasitesi eşit bit beyin ile yaratmış..birçoğu bozulacağından korkusuna marş bile basmıyor
Oysa ki kullanıma sunulmuş bir organ..çevremde şahit oluyorum sağını solunu kurcalayanlar..açmaya çalışanlar vs
Bir merak almış başını gidiyor..kullanışı ne kadar zor olabilir ki
Bir yerden başlamak lazım..dokunun o beyine ve print edin