Konu: Beet Bazaar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2015, 11:56   #2
TuZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beet Bazaar

Yazım yeteneği her insana bahşedilmiş bir özellik aslında..yazanların benden daha üstün Yada daha duygu yüklü insanlar olduğunu düşünmüyorum
Dolayısıyla bir yetenek demek de abartı olur..

Yazar olmak ve yahut etkileyici bir kaç cümleler bütünü ortaya çıkarmanın..pek matah olmadığı kanaatindeyim

Misal ben okur değilim..hatta hiç okumam..okumak etkileşimdir özgünlüğün kaybedilişidir

Bu sebepten ötürüdür ki esinlenmek istemem bir yazardan..her insanın kalemi ve kelimeleri şahsına münhasırdır

Üslubu tarzı ve hayata olan bakışı yansır kelimelerine..yazar olduğumu elbetteki iddia edemem..becerebildiklerim beyinsel printlerden ibaret

Yazmayı sevdiğime göre ve bunu bir meslekten ziyade zevk için yaptığım düşünülürse..buna printer'lık diyebiliriz

Yazmakta herhangi bir zorluk yaşamıyorum..mutlaka yazmalıyımda yok

İşin özeti Zaman zaman birikintilerin oluşturduğu bir yığılmayı..boşaltım yapıyorum

Okur olmadığım için pekde fazla yazar tanıdığımda söylenemez..yalnızca birkaç isimden ibaret

Orhan Veli ,Orhan Kemal ve Namık Kemal ..kısaca Orhan Brother's & Kemal brother's

Namık Kemal'ide köprü şiirinden bilirim..hani şu "geçme Namık Kemal köprüsünden incitirsin vakvakları" dizelerinden..

Hepsi ebedi eserler..edebiyatımızın mihenk taşları..saygıda kusursuzluk ve imtina

Hangileri ebedi hayata intikal etti..hangileri sağ onu bile bilmem..düşün yani cehaletin tam dibi

Küçümsemek değil elbette..bir tiye alışta yok bu durumda..

Aslında söylrmek istediğim başka benim..cenabı Allah her insana gramajı değişkenlik göstersede kapasitesi eşit bit beyin ile yaratmış..birçoğu bozulacağından korkusuna marş bile basmıyor

Oysa ki kullanıma sunulmuş bir organ..çevremde şahit oluyorum sağını solunu kurcalayanlar..açmaya çalışanlar vs

Bir merak almış başını gidiyor..kullanışı ne kadar zor olabilir ki

Bir yerden başlamak lazım..dokunun o beyine ve print edin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet