Bilmeyenler için; LSD bir çeşit uyuşturucudur.
whatafinethrowaway isimli Reddit kullanıcısı arkadaşı ile ilginç bir deney yapmış. Halüsinatif özellikleri ile bilinen LSD uyuşturucusunu kullanan arkadaşı sürekli aynada kendisini nasıl gördüğünü çizmiş ve düşüncelerini paylaşmış..
Uyuşturucu kullanmadan hemen önce.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Uyuşturucuyu aldıktan 45 dakika sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - Herhangi birşey hissediyor musun?
- Hayır
- Ama renkler parlaklaşmış sanki
- Muhtemelen gittikçe kötüleşecek
1 Saat 45 Dakika sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 Saat 30 Dakika sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Renkli boyalar almak iyi bir fikirdi galiba
3 Saat 30 Dakika Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - Gözlerimi çizmedim. Çizmemi ister misin? Ama canım çizmek istemiyor.
4 Saat 45 Dakika ( Ortam ışığı loşlaştırılıyor, yani nispeten karanlık bir ortamda yansımasını görüyor) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - Genelde gözleri en son çizerim. Çünkü ben resim çizerken gözlerin bana bakmasını istemem. Şimdi hiç çizmek istemedim, çünkü bana bakmasını hiç istemiyorum.
6 Saat
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
6 Saat 45 Dakika Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 8 Saat Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(Resmi çizerken duruyor, 45 dakika bekliyor ve sonra devam ediyor)
9 Saat Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - Bir önceki resmimde aslında kafamın içindekileri çizmek istiyordum, ama birden bire herşey kafamın dışına çıktı!
10 Saat Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Etkisi geçiyor..
onedio